Dona de cabell llarg i ros amb un emoji de sorpresa en un cercle vermell a la cantonada superior dreta.
GENT

El desconegut negoci que té Berta Errando, la que va ser Àlex a 'Club Super 3'

L'actriu i locutora Berta Errando explora noves facetes i segueix aconseguint fites a la seva carrera professional

Molts de nosaltres vam créixer veient el Club Super3, un programa que es va convertir en una part fonamental de la nostra infància. Cada tarda, sintonitzàvem la televisió per submergir-nos en les aventures de la família dels Supers.

Entre els personatges més estimats hi havia "Àlex", interpretada per Berta Errando. Amb la seva energia i carisma, l'Àlex es va guanyar un lloc especial als nostres cors. Tot i això, com passa amb molts actors infantils, Berta Errando ha seguit endavant amb la seva vida i ha trobat una nova passió que ara comparteix amb el món.

Una dona amb una samarreta taronja sembla que està fent un gest màgic o sobrenatural, amb una resplendor brillant i efectes especials al voltant de la mà, en un entorn interior decorat amb diversos quadres a la paret.

D'actriu a instructora de pilates

Després del seu pas pel Club Super3, Berta Errando va continuar la seva carrera al món de l'entreteniment, participant en diverses produccions i projectes. Tot i això, la seva trajectòria va prendre un gir interessant quan va descobrir la seva passió pel pilates.

Aquesta disciplina no només li va permetre mantenir-se en forma sinó també trobar un equilibri entre el cos i la ment. Motivada pels beneficis que va experimentar personalment, Berta va decidir convertir-se en instructora de pilates per poder compartir aquesta pràctica amb altres.

Amb el nom de Fem Pilates, Berta Errando ha llançat la seva pròpia marca de pilates. Pots trobar-la com a @fem.pilates a Instagram. Aquesta iniciativa no és només una continuació de la seva carrera, sinó una expressió del compromís amb el benestar i la salut.

Al compte d'Instagram, Berta comparteix una varietat de continguts, des d'exercicis i rutines fins a consells sobre salut i benestar. A més ofereix classes de pilates que es poden fer des de la comoditat de la llar, una opció perfecta per als que busquen mantenir-se actius sense necessitat d'anar a un gimnàs.

A la seva pàgina web i a Instagram, Berta proporciona tota la informació necessària sobre els seus serveis. Les classes estan dissenyades per adaptar-se a diferents nivells d'experiència, des de principiants fins a avançats, assegurant que tothom pugui beneficiar-se d'aquesta pràctica. A més a més, el seu enfocament personalitzat i el seu entusiasme contagiós fan que cada sessió sigui una experiència única i motivadora.

La seva marca Fem Pilates i tot el que hi ha darrere

Si estàs interessat en el món del pilates de la mà d'una instructora apassionada, no dubtis a seguir Berta Errando a @fem.pilates a Instagram. També podeu visitar la vostra pàgina web, on trobareu més informació sobre les vostres classes. Amb Fem Pilates ha creat un espai on el pilates no és només una forma d'exercici, sinó una manera de viure i trobar un equilibri saludable.

Així, l'exactriu del Club Super3 ha evolucionat, trobant una nova manera de connectar i ajudar els altres. El seu viatge des de les pantalles de televisió fins al món del pilates és una inspiració, demostrant que amb passió i dedicació, es poden assolir noves fites i continuar creixent personalment i professionalment.

➡️ Gent

Més notícies: