Muntatge amb Al Bano al costat de la imatge de Ylenia Carrisi
GENT

Al Bano deixa clar el que pensa sobre la suposada aparició de Ylenia Carrisi

Al Bano ha reaccionat a la suposada reaparició de la seva filla Ylenia Carrisi, a qui busca fa 30 anys

Al Bano ha reaccionat a la suposada reaparició de la seva filla, Ylenia Carrisi, a qui fa 30 anys que busca. En aquest cas, seria un investigador privat el que afirma haver trobat viva la filla de cantant italià i Romina Power.

De fet, sembla que només necessitaria una prova d'ADN per demostrar-ho. Ara, Ylenia ja tindria 53 anys, encara que el seu pare ja va perdre tota esperança de trobar-la.

Tot al contrari a Romina Power, que segueix disposada a lluitar per la seva filla i espera trobar-la algun dia sana i salva.

Captura post Instagram com Romina Power i Ylenia Carrisi de petita

Una cosa que podria estar a punt de complir-se. Tot i això, i veient les últimes declaracions que ha fet Al Bano a Telemadrid, l'artista estaria molt molest amb la situació.

I és que ell considera que novament es tracta de simples rumors. "Especulació rere especulació! Quanta tristesa em dona aquesta gent que no té res d'humà", s'ha lamentat.

D'aquesta manera, Al Bano segueix mostrant-se escèptic davant de la possibilitat de trobar la seva filla. De fet, el 2013 aconseguia que li donessin per morta.

Al Bano reacciona a la suposada aparició de la seva filla Ylenia Carrisi

Segons la seva postura, la seva filla va desaparèixer en algun lloc d'aigua després d'haver reconstruït pas a pas el que va fer l'últim dia que se la va veure.

"Vaig parlar amb testimonis", assegurava l'artista italià. "Estava asseguda al costat del riu, li van advertir que no podia quedar-s'hi".

Aquí, la jove, aliena a les advertències, decidia ficar-se al riu. "Ylenia li va dir: «Jo pertanyo a les aigües», i es va capbussar al riu…"

Imatge d'Al Bano en un dels concerts

"Ella solia dir aquesta frase de nena abans de llançar-se a nedar. I el Mississippi no perdona. Romina no ho va voler acceptar mai. Però així va ser", ha sostingut sempre Al Bano.

Just per això, ja no veu sentit a les investigacions que insisteixen a trobar el parador de Ylenia Carrisi a hores d'ara. Podrien ser certes aquesta vegada?

La que també ha sortit esquitxada amb aquesta nova informació és Lydia Lozano, que va patir molt amb aquest tema. Recordem que ella arribava a afirmar que Ylenia seguia viva fa anys, cosa que li passava molta factura com a professional i també afectava la seva reputació de periodista.

Just per això, a partir d'ara es nega a parlar-ne. De fet, ho va passar tan malament que va prendre la determinació de no pronunciar-se sobre cap desaparició o temes tan delicats.

➡️ Gent

Més notícies: