Muntatge en primer pla de Pablo Urdangarin somrient i Johanna Zott somrient amb una gorra

GENT

Així es porta Johanna Zott amb els companys de feina de Pablo Urdangarin

Johanna Zott sempre està amb Pablo Urdangarin i els seus companys d'equip han reaccionat a la seva presència eterna

Que Johanna Zott és el gran suport de Pablo Urdangarin és un fet que ja a ningú no se li escapa. La jove és una habitual a les grades del Fraikin BM Granollers, on anima sense descans cada partit d'handbol del seu noi.

Ara bé, Johanna no només anima el fill de la infanta Cristina, sinó també la resta de companys de Pablo. Una prova d'això és la reacció que va tenir la jove al partit que va tenir lloc el 7 de maig passat. Després de la victòria de l'equip de Pablo, Zott va saltar d'alegria per celebrar-ho amb tots els companys del jove Urdangarin.

Johanna Zott i la relació amb els companys de Pablo Urdangarin

La relació entre Johanna Zott i Pablo Urdangarin ha portat la noia a ser una fervent seguidora del Fraikin BM Granollers. No hi ha partit que la xicota d'Urdangarin es perdi, contagiant el seu entusiasme a tota la família.

Un entusiasme que es fa extensible a la resta de companys de Pablo amb qui Johanna té una gran relació. Durant el partit del 7 de maig, Zott va patir com la resta el matx que el Granollers va disputar contra el BM Logronyo La Rioja. La victòria va ser per a l'equip de Pablo i Johanna es va sumar a la celebració de la resta dels companys del noi.

Pla curt de Johanna Zott abraçant des de la grada a Pablo Urdangarin després d'un partit de balonmano

Una prova de l'excel·lent relació que la jove manté amb ells i com n'és de ben rebuda cada cap de setmana a les grades. El temps que va durar el partit, Johanna no només va animar Pablo, sinó també la resta de jugadors del Granollers.

En múltiples ocasions se la va veure patint com la que més i somrient davant de cada punt que Pablo i els seus amics celebraven. Després d'un gol, Pablo i un company van fer una coreografia que Johanna no es va perdre amb un enorme somriure de complicitat.

Johanna Zott amb un jersei de llana, unes ulleres i els braços a dalt junts a la infanta Cristina i una altra dona que aplaudeixen

Un cop l'àrbitre va xiular el final, Zott no va amagar la seva alegria davant la victòria de tot l'equip que es va esforçar durant el matx. La jove va esperar pacient que Pablo acabés de saltar a la pista amb els seus companys mentre ella l'animava i aplaudia des de les grades.

A Zott només li va faltar saltar al camp de joc per sumar-se a la celebració com una més. Fet que, sens dubte, hauria estat ben rebut per tothom tenint en compte que és una animadora d'allò més constant.

Johanna Zott rep l'afecte dels companys de Pablo Urdangarin

Encara que Pablo va arribar fa poc al Fraikin BM Granollers, el seu talent i la seva companyonia l'han convertit en una peça clau per a l'equip. Amb ell sempre ha estat Johanna que, excepte quan va estar d'Erasmus a Alemanya, no s'ha perdut cap partit.

Els amics de Pablo són conscients de què significa Zott per a ell, i també han demostrat a Urdangarin que l'aprecien. En una ocasió, després de finalitzar un matx, els jugadors van desfilar per les grades on es trobava Johanna.

Tots i cadascun dels companys de Pablo van saludar la jove, deixant el fill de la infanta Cristina al final de la fila. L'objectiu va ser deixar que la parella celebrés la victòria del seu equip, protagonitzant el primer petó en públic de tots dos. Un gest d'allò més romàntic i natural que tots dos van regalar, aliens a l'enrenou que va causar als mitjans de comunicació.

Johanna sap molt bé com Pablo s'entrega a la seva afició i s'ha mostrat respectuosa donant-li l'espai que necessita. Després de la seva última victòria, el jove Urdangarin va atendre els seus fans amb els quals es va fotografiar i els que va firmar autògrafs. Mentrestant, la seva noia esperava pacient que tornés dels vestidors per poder celebrar-ho en la intimitat.

➡️ Gent

Més notícies: