Aitor Oci somrient, amb una imatge borrosa d'ell musculós al fons i una icona de càmera amb una flama.
GENT

Les ardents imatges d'Aitor Ocio a Eivissa després de derrotar a Iker Casillas

Aitor Ocio aconsegueix desbancar l'exguardameta després de ser enxampat gaudint de les vacances a l'illa

Aitor Ocio ha començat les vacances estivals viatjant fins a Eivissa, on ha gaudit d'una jornada marítima amb alguns amics. Les illes Pitiüses són la destinació predilecta dels famosos que troben a les seves platges el lloc perfecte per desconnectar.

També per lluir físics impressionants com el de l'exfutbolista. Ocio va ser enxampat sense samarreta i és impossible no apartar la vista del seu cos escultural. Als 47 anys, Aitor ha aconseguit desbancar Casillas com un dels futbolistes més atractius de la seva generació.

Aitor Oci somrient mentre sosté una ampolla blava en una taula exterior amb menjar i begudes.

Aitor Ocio presumeix de cos a Eivissa

Aitor Ocio ha estat un dels grans esportistes del futbol espanyol. La seva llarga trajectòria el va portar a despuntar en nombrosos equips fins a la seva retirada el 2012. Des d'aleshores, s'ha dedicat a altres negocis i ha format una família amb l'actriu Laura Sánchez, de la qual es va divorciar el 2010.

Ara que ha començat l'època estival, Aitor ha triat Eivissa per gaudir d'uns dies de descans. Sobre una embarcació, Ocio ha estat enxampat presumint del seu espectacular físic, confirmant la victòria sobre Casillas.

Aitor Oci musculós amb tatuatges i collaret, usant vestit de bany rosa, sostenint una mànega a la platja.

Durant anys, l'exmarit de Sara Carbonero va ser elegit com el jugador més guapo del nostre futbol. Un títol que va tenir durant la seva etapa futbolística i que va acaparar durant gran part de la seva carrera. Tot i això, Aitor Ocio ha despuntat de manera notable traient-li el lloc a Casillas.

Als 47 anys, l'exmarit de Laura Sánchez pot presumir d'un cos envejable amb què demostra que està en plena forma. Tant és així que resulta “impossible” obtenir-ne una foto en què surti desafavorit, segons el paparazzi Sergio Garrido.

Primer pla d'Iker Casillas somrient a 'OMG! La Liga Music Experience'

Aitor és una de les moltes cares conegudes que viatgen fins a Eivissa cada any i no ha volgut faltar a la seva cita aquest estiu. Per això és un dels perseguits pels fotògrafs que no es perden cap detall dels seus moviments.

Al seu físic espectacular se li uneix la manera de ser proper i amable. Molt diferent de la d'Iker, que més d'una vegada ha carregat contra la premsa. Casillas s'ha guanyat les crítiques dels mitjans pel seu fort caràcter, perdent així l'afecte de la gent.

Aitor Ocio desbanca Casillas

Iker va ser un dels referents del futbol espanyol, no només per al Reial Madrid, també per a la Selecció amb què va aconseguir el Mundial. La seva fama futbolística va anar in crescendo acompanyat de la seva fama com el jugador més guapo.

De la seva generació ningú no ha aconseguit arrabassar-li el títol fins a les ardents imatges d'Aitor Ocio. L'alabès ha aconseguit destacar per sobre del madrileny desbancant-lo. De l'època de Casillas, només Ocio ho ha aconseguit gràcies a l'espectacular forma física en què es troba amb 47 anys.

Aitor Oci amb el tors nu i tatuatges, assegut a la vora d'una embarcació al mar.

Després de retirar-se com a jugador, l'exmarit de Laura s'ha centrat en els seus negocis. A principis de juny, va obrir la seva pròpia clínica capil·lar a Bilbao. Un centre “multidisciplinar”, al qual han acudit nombrosos famosos.

Aitor va manifestar que la bellesa és “una conseqüència de la salut”. Després de veure les seves fotos a Eivissa, es pot afirmar que el basc té una vitalitat excel·lent.

Pel que fa a la vida sentimental, va mantenir una tensa relació amb la seva exparella, Laura Sánchez. La seva separació va estar marcada per una guerra judicial per la custòdia i exposició mediàtica de la seva filla Naia.

Tot i això, sembla que han deixat enrere tots els problemes i tots dos van anar junts a la graduació de la jove. Una estampa d'allò més familiar que posa punt final a una guerra que es va mantenir durant una llarga temporada.

➡️ Gent

Més notícies: