Muntatge d'Antonio David Flores amb Kiko Rivera i un element gràfic d'una muntanya de bitllets

GENT

Així va ajudar Kiko Rivera a Antonio David Flores quan es va quedar sense feina

Kiko Rivera va donar un cop de mà a Antonio David Flores quan aquest no va tornar a aparèixer als platós de Mediaset

Antonio David Flores va decidir reinventar-se després de ser acomiadat el març del 2021 de Telecinco. L'excol·laborador televisiu va deixar de prestar els seus serveis a Mediaset coincidint amb l'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco. Aleshores Antonio David, en un moment en què s'havia de replantejar el seu futur professional, va veure com Kiko Rivera li donava un cop de mà.

Pocs mesos després de finalitzar la seva aventura televisiva, Flores trobava la manera de poder explicar la seva veritat i situar-se de nou al focus mediàtic lluny dels platós de Mediaset. YouTube es va convertir en la plataforma des de la qual comparteix les seves opinions sobre temes d'actualitat, polèmiques en què s'ha vist embolicat incloses, i investiga altres temes rellevants.

Antonio David Flores va veure com Kiko Rivera li donava la mà

Pel que sembla aquesta seria la seva única font d'ingressos que permet sufragar les despeses del dia a dia. Concretament, gràcies als donatius dels seus seguidors, Antonio David aconsegueix arribar a final de mes. L'exmarit de Rocío Carrasco ha habilitat una funcionalitat de YouTube anomenada 'Super Gràcies'.

Una font d'ingressos per als creadors de contingut que permet connectar amb aquells usuaris que volen demostrar-los la seva gratitud d'una manera especial. Aquesta va ser l'opció triada per Kiko Rivera per donar un cop de mà a Antonio David quan més ho necessitava.

A través d'aquests 'Super Gràcies', el fill d'Isabel Pantoja va entrar al canal de Flores i va fer una donació de 20 euros. Kiko va prémer l'opció que té forma d'animació d'aplaudiment i està situada a la part superior del vídeo del canal en senyal d'agraïment al malagueny.

Un gest al qual Antonio David va respondre immediatament: "Germà, et faig un petó fort. Espero que la teva família estigui bé; els teus fills i la teva dona", va dir en directe. Així, a l'emissió d'aquell vídeo, Flores, a més de la quantitat aportada pel fill de Paquirri, va recaptar un total de 446 euros.

Captura del canal de YouTube d'Antonio David Flores, amb una imatge de Kiko Rivera
Kiko Rivera va donar un cop de mà a Antonio David Flores amb una aportació econòmica | YouTube, Antonio David Flores

Va cridar l'atenció el gest de Kiko Rivera, amb què es posicionava a favor de Flores. Ell que durant la seva infància va compartir molts moments amb Rocío Carrasco. "Conec Rociíto, la seva mare, sempre em treia de passeig", deia fa temps.

El germà d'Isa Pantoja va sorprendre tothom aportant aquesta quantitat econòmica al canal d'Antonio David. Precisament ell també compta amb un canal a YouTube en què suma més de 134 000 subscriptors. El DJ, que va fer 40 anys divendres passat, coneix bé el que hi ha darrere d'una tasca com la de creador de vídeos.

L'exmarit de Rocío Carrasco ha trobat una font d'ingressos

Els donatius, com el que va fer Kiko a Antonio David, poden anar dels 2 fins als 500 euros. Una funcionalitat que només està disponible per a un grup de creadors que monetitzen contingut.

D'aquesta manera, Flores també rebria ingressos per contingut, gràcies a la publicitat a la plataforma. Els youtubers reben els ingressos de les donacions, igual que cobren pels beneficis per publicitat. En el cas dels 'Super Gràcies', els creadors de contingut reben el 70% dels ingressos reconeguts per Google.

Imatge d'Antonio David Flores amb cara seriosa parlant sobre Edmundo Arrocet al seu canal de YouTube
Antonio David Flores no esperava que el fill d'Isabel Pantoja anés a ajudar-lo econòmicament | YouTube, Antonio David Flores

Antonio David ha trobat una eficaç estratègia per sostenir-se econòmicament seguint l'exemple d'altres cares populars. El que no esperava és que algú com Kiko Rivera anés a ajudar-lo en directe com ho va fer a la seva nova aventura professional.