Fotomuntatge de Josep Maria Mainat amb una imatge d'Àngela Dobrowolski

GENT

Ángela Dobrowolski somriu: la notícia que amarga el dia Josep Maria Mainat

Josep Maria Mainat rep un cop dur

Males notícies per a Josep Maria Mainat. El Jutjat número 6 Penal de Barcelona ha absolt Ángela Dobrowolski, la seva exdona, de trencar la prohibició de comunicar-se amb ell. Fet pel qual el març passat, Ángela Dobrowolski va ser jutjada.

Els fets deien que l'exdona del productor de televisió català li havia enviat un correu electrònic. Tot i això, la sentència apunta que l'email que es va enviar no es pot provar que ho fes l'acusada. Ja que no hi ha prou proves que determinin que ella enviés el correu electrònic a Josep Maria Mainat.

Males notícies per a Josep Maria Mainat

La fiscalia demanava un any de presó per a Ángela Dobrowolski per posar-se en contacte amb el seu exmarit. La dona ho tenia prohibit a causa del cas d'intent d'homicidi pel qual serà jutjada. Val a dir que Josep Maria Mainat no va formular acusació contra la seva exparella. 

Ángela Dobrowolski tenia prohibit comunicar-se amb el català des de l'octubre del 2020. Tot i això, el març del 2022, Josep Maria Mainat va rebre un correu des de l'adreça de la seva exparella amb contingut vexatori. L'acusada va reconèixer la seva adreça electrònica i el contingut del missatge, però va negar que l'enviés.

El missatge portava com a títol "amaga't patètic marieta". En ell, "l'increpava i denigrava de manera reiterada, a més de referir-se a vivències comunes. Les quals van donar lloc a la separació i a posteriors incidents entre tots dos", va exposar el fiscal.

Al judici, l'acusada va afegir que entre ells es comunicaven en català i que el correu estava escrit en castellà. Fet que va fer dubtar Josep Maria Mainat sobre l'autoria de l'escrit, tal com va reconèixer ell mateix al judici. D'aquesta manera, el Jutjat número 6 Penal de Barcelona considera que hi ha un dubte raonable sobre qui va enviar el correu.

Josep Maria Mainat versus Ángela Dobrowolski

A hores d'ara tots coneixem el rocambolesc cas Mainat. Una sèrie de successos que ens han acompanyat els darrers anys. L'antic membre de La Trinca, va denunciar la seva exdona, Ángela Dobrowolski, perquè presumptament l'havia intentat assassinar enverinant-lo amb insulina.

A partir d'aquí, aquesta història es va convertir en capítols i capítols d'un guió de cinema negre que ni el mateix Alfred Hitchcock s'hauria imaginat. D'aquesta manera, tot fa pensar que encara queden moltes pàgines per escriure en aquest mediàtic cas. 

➡️ Gent

Més notícies: