Muntatge amb Ainhoa Armentia somrient, Iñaki Urdangarin amb rostre neutre i una decoració nadalenca
GENT

Ainhoa Armentia té un nou objectiu amb Iñaki Urdangarin en el seu segon Nadal

Ainhoa Armentia és conscient de l'oportunitat que es presenta aquests dies per fer un pas més en la seva relació

Ainhoa ​​Armentia i Iñaki Urdangarin estan a punt de celebrar el seu segon Nadal com a parella, un temps per estar en família i envoltats d'éssers estimats. L'any passat estava recent la notícia de la relació i el soroll mediàtic encara els envoltava. Ara les aigües semblen haver-se calmat i podrien aprofitar aquestes dates assenyalades per fer alguna cosa diferent d'allò que van viure en les anteriors.

Durant l'any 2023, Iñaki i Ainhoa ​​han viscut el seu idil·li de manera molt diferent dels primers compassos de la seva relació. La notícia de la seva unió sentimental, després de publicar-se unes fotos de tots dos de la mà per Bidart va commocionar la premsa. De fet, l'advocada i l'exjugador d'handbol es van convertir en objectiu dels mitjans durant uns quants mesos.

Iñaki i Ainhoa ​​tenen al davant dies que mostraran en quin punt es troba la seva relació

Passada la tempesta de l'inici, la parella es troba en una fase més relaxada. No s'exhibeixen, però tampoc no s'amaguen i junts han estat fotografiats per Vitòria o en algunes de les seves escapades. Així, a les portes de celebrar les dates més familiars de l'any, és possible que Ainhoa ​​s'acosti a l'entorn més proper d'Iñaki.

Muntatge amb el rostre d'Ainhoa Armentia i Claire Liebaert amb el rostre seriós
La mare d'Iñaki podria rebre aquests dies a casa seva la visita d'Ainhoa Armentia | GTRES, e-noticies.cat

La vitoriana podria asseure's a taula amb la mare de l'exduc de Palma, així com amb els germans Urdangarin. És clar que Iñaki passarà uns moments tan assenyalats amb la seva mare, Claire Liebaert, a qui està molt unit. Així, la nit de Nadal podria ser la millor oportunitat perquè l'exmarit de la infanta Cristina presenti Ainhoa ​​Armentia a la matriarca de la família.

Liebaert ha admès diverses vegades que no coneix la parella del seu fill. No obstant això, unes altres informacions apunten que sí que han coincidit i que, a més, el tracte és bo. El fet que Claire ho negui podria respondre a la lleialtat que la mare d'Iñaki té cap a la infanta Cristina.

Tant si es coneixen com no, la veritat és que aquests dies són l'excusa perfecta per a l'acostament entre Armentia i la família Urdangarin. Plans en què també podrien ser presents els germans i nebots de l'encara gendre de l'emèrit.

El que és segur és que Ainhoa ​​serà a prop dels seus. La seva mare així ho confirmava fa uns dies al programa de TelecincoVamos a ver. Antonia Acedo va explicar els seus plans per a aquests dies de Nadal: "Com sempre ho passaré amb les meves filles i els meus nets".

Era José Antonio Avilés qui es posava en contacte amb la mare d'Armentia. Aquesta aprofitava l'ocasió per assegurar que no coneix personalment la família Urdangarin, situació que podria canviar els pròxims dies.

Ainhoa ​​Armentia és conscient de què suposen aquestes dates a la família de tots dos

La mare d'Ainhoa, a més, decidia mantenir-se al marge dels plans de futur de la seva filla i la parella d'aquesta: "Pregunteu-ho a ells, perquè jo no en sé res", assegurava.

Muntatge de la infanta Cristina seriosa amb una cua i Iñaki Urdangarin seriós
Pel que sembla, Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina estarien preparant un comunicat per anunciar el seu divorci | e-noticies.cat, GTRES

Uns plans que podrien cobrar forma a curt termini tenint en compte que Iñaki ho podria tenir tot a punt per a la signatura del divorci. No sabem si finalment l'exduc de Palma signarà la clàusula que assenyala que, si es casa, això afectaria negativament la manutenció que rep de la infanta Cristina.

En cas de tornar a contreure matrimoni, l'exesportista deixaria de cobrar els 25 000 € al mes que han acordat. Amb boda o no, la veritat és que la relació entre Iñaki i Ainhoa ​​es consolida i tenen al davant motius per celebrar. En els pròxims dies coneixerem com ha passat la parella aquestes dates tan assenyalades.