Muntatge en primer pla de Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche seriosos mirant-se
GENT

El vertader problema de Cristina Pedroche amb Dabiz Muñoz més enllà de la seva filla

Cristina Pedroche està intranquil·la per una qüestió econòmica preocupant, que haurà de resoldre els pròxims mesos

Cristina Pedroche és la dona de la qual s'està parlant més els últims dies. I és que, com és tradicional des de fa anys, intentarà sorprendre tothom amb el seu estilisme donant les Campanades. Per això aquests dies, per generar expectació, ha estat parlant d'aquest moment tan especial en diferents programes de televisió.

Cristina Pedroche, en concret, ha acudit a El Hormiguero, on ha revelat que té una problemàtica sobre què fer amb la seva filla aquell 31 de desembre. Tot i que no és l'única qüestió que la té inquieta. N'hi ha una altra, de tipus econòmic, per la qual està més intranquil·la i preocupada.

Cristina Pedroche revela el contratemps amb la seva petita

Cristina Pedroche, que ha vist sortir a la llum el que guanyarà per acomiadar el 2023 a Antena 3, ha acudit a El Hormiguero. Ho ha fet per finalitzar la temporada abans de Nadal d'aquest programa i també per parlar del vestit aquest Cap d'Any. Això sí, no ha volgut donar gaires detalls perquè, com sempre, l'audiència es connecti a la seva cadena i així es pugui emportar la sorpresa.

D'una cosa que sí que ha parlat la dona de Dabiz és de què farà aquesta nit amb la seva petita Laia, que va néixer el mes de juliol passat. Se li ha preguntat si se l'emportarà amb ella i sobre això ha estat molt clara, revelant que té un problema. Sí que li agradaria que l'acompanyés, però li resulta impossible per diverses raons.

En efecte, ha afirmat: “Si fos egoista, me l'emportaria, perquè jo estaria més tranquil·la, però ella estarà millor amb la meva mare”. A més, ha exposat que l'hora de deixar el centre de Madrid és un autèntic caos: “Sortint tots els que sortim, el vestit… és una processó. Em poso la caputxa, la bufanda i vaig decidida, normalment, acostumo a sopar després”.

A això ha afegit: “Aquest és un altre motiu pel qual no em vull emportar la nena”. Per tant, Laia no serà al seu costat, però sí el seu marit, com és habitual.

Captura de Cristina Pedroche gesticulant a 'El Hormiguero' del dijous 21 de desembre de 2023
Cristina Pedroche ha deixat clar el perquè Laia no serà amb ella a les Campanades | Antena 3, El Hormiguero

Cristina Pedroche té una problemàtica més important que la de les Campanades

Cristina Pedroche ha estat preocupada per la seva filla aquest Cap d'Any, però ja ha aconseguit resoldre l'assumpte. El que encara no ha aconseguit liquidar és un altre important que la té molt inquieta. Es tracta d'un problema econòmic seriós que té amb el seu noi.

Segons va revelar El Confidencial fa unes setmanes, la presentadora i Dabiz tenen la seva societat, Pig Wings, en un profund deute. Aquesta, sota la qual es troben diverses marques, posseeix un patrimoni negatiu que supera els 3 000 000 €, per la qual cosa estaria a la vora de la fallida. Tot i això, una amnistia comptable establerta pel Govern de Pedro Sánchez els ha donat una mica de marge d'actuació, com a tants empresaris.

Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche a 'Zapeando', tots dos amb rostre somrient
Cristina Pedroche, amb el seu noi, tenen una problemàtica seriosa amb la seva societat | Atresmedia

Cristina i el seu marit tindran, concretament, fins a finals de 2024 per poder resoldre aquests desequilibris financers que, segons sembla, van començar a sorgir durant la pandèmia. Per tant, encara tenen temps per intentar posar una solució a aquesta seriosa problemàtica. Sí, per poder sufragar el que deuen i posar-se al dia completament.

Problemàtica econòmica en què el marit de Pedroche té experiència. Només cal veure que en va travessar una igualment de complicada fa un temps, que el va portar a haver de tancar un dels restaurants que havia obert a Londres amb molta il·lusió. Allà la seva cuina i la seva proposta culinària no van captivar i es va veure en l'obligació de posar fi a aquest somni.