Muntatge amb primer pla d'Ainhoa Armentia amb Juan Urdangarin

GENT

Ainhoa Armentia, culpable del conflicte que travessa Juan Urdangarin

Juan Urdangarin va prendre una decisió contundent amb Ainhoa Armentia quan va sortir a la llum la seva relació sentimental amb Iñaki Urdangarin

Ainhoa Armentia no aconsegueix guanyar-se l'afecte i la confiança dels fills d'Iñaki Urdangarin. Tot i això, hi ha una persona que s'ha negat completament a estrènyer llaços amb ella: Juan Urdangarin.

Segons ha transcendit, el més gran dels quatre germans va prendre una decisió important quan va sortir a la llum que els exducs de Palma se separaven després de 25 anys de matrimoni.

Muntatge d'Ainhoa Armentia seria amb una jaqueta blava i el mòbil a la mà, i Juan Urdangarin seriós amb un vestit blau i corbata negra
Juan Urdangarin dona suport a la seva mare i rebutja la relació d'Ainhoa Armentia i el seu pare | e-noticies.cat, Europa Press

El 2022, la revista Lecturas va publicar en exclusiva les primeres imatges d'Iñaki Urdangarin amb Ainhoa Armentia. Moment en què la infanta Cristina va posar en marxa tots els tràmits necessaris per separar la seva vida de la del seu exmarit.

I encara que el procés de divorci ha durat dos anys, durant tot aquest temps, la filla del rei emèrit ha comptat amb el suport dels seus quatre fills. En especial, de Juan Urdangarin.

Des del principi d'aquest procés, el fill gran dels exducs de Palma ha mostrat tot el suport a la seva mare. Malgrat la distància, ja que ell resideix a Londres, sempre s'ha posicionat al costat de la infanta, i va rebutjar la relació del seu pare amb Ainhoa Armentia.

Tanmateix, no ha estat l'únic que ha pres partit en aquesta guerra familiar. Igual que Juan Urdangarin, Pablo, Irene i Miguel també s'han vist obligats a posicionar-se en aquest conflicte dur.

Ainhoa Armentia és la responsable del conflicte que estan travessant Juan Urdangarin i els seus germans

L'arribada d'Ainhoa Armentia a la vida d'Iñaki Urdangarin va suposar un abans i un després per als quatre fills de l'exduc de Palma. Des del principi, els germans han estat conscients de tot el patiment que ha generat aquesta situació a la infanta Cristina.

Per això, igual que Juan Urdangarin, la seva germana Irene ha pres la decisió contundent de distanciar-se del seu pare i la seva parella actual. Segons ha transcendit, després de la publicació de les imatges, la jove ha generat un fort ressentiment i rebuig cap a Iñaki i la seva xicota.

Muntatge Juan, Pablo, Miguele Irene Urdangarin
Tots quatre germans s'han posicionat en aquest complicat conflicte familiar | Europa Press, e-noticies.cat

Per part seva, Miguel Urdangarin ha optat per mantenir-se al marge de tot aquest problema familiar. El fill menys mediàtic dels exducs de Palma ha preferit allunyar la seva vida de la polèmica per poder passar desapercebut per als mitjans.

Ara bé, Pablo Urdangarin ha estat el que més compressiu s'ha mostrat amb tota aquesta situació. De fet, el jugador d'handbol només vol que els seus dos pares siguin feliços.

I encara que no ha trencat la relació amb la seva mare, i l'ajuda sempre que pot, el jove està d'acord que el pare refaci la seva vida amb Ainhoa Armentia. D'aquesta manera, ha deixat clar que ell també prefereix mantenir-se al marge d'aquest complicat conflicte familiar.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia passejant junts pel carrer
Ainhoa Armentia vol guanyar-se l'afecte dels fills d'Iñaki | Europa Press

No obstant això, i malgrat els obstacles que estan apareixent a la seva vida, l'actual parella d'Iñaki Urdangarin no es vol donar per vençuda. Per això, i lluny de tirar la tovallola, ha optat per continuar endavant amb el seu pla: guanyar-se la confiança dels germans.

Propòsit que se li complica més del compte. Segons va transcendir fa diverses setmanes, els fills dels exducs de Palma "no se senten preparats" per conèixer Ainhoa Armentia. I tot arran de tot el que va patir la infanta Cristina després de descobrir la suposada infidelitat del marit.

"Es tracta d'una decisió d'ells.[…]No estarien còmodes relacionant-se amb la persona que, en part, va causar aquest mal", van apuntar des de Vanitatis, després de parlar amb persones del cercle proper als quatre germans.