Muntatge de fotos de primer pla d'Irene Urdangarin i el seu pare, Iñaki Urdangarin; tots dos amb rostre seriós i acompanyats d'emojis de Cap d'Any
GENT

La condició d'Irene Urdangarin per començar 2024 amb Iñaki Urdangarin a Vitòria

Irene Urdangarin ha posat una exigència al seu pare de cara a la festivitat de la nit de Cap d'Any: no vol celebrar el Cap d'Any amb la seva parella

Irene Urdangarin ha posat una condició al seu pare per començar el 2024 amb ell i la seva àvia Claire a Vitòria. Una exigència que, segons diversos mitjans de comunicació, repercutiria de manera negativa a Ainhoa Armentia.

D'aquí a uns dies, es compliran dos anys des que la revista Lecturas va fer oficial el festeig d'Iñaki Urdangarin i l'advocada. Una relació que, el 19 de gener de 2022, aquesta capçalera va deixar al descobert a través d'una instantània.

S'hi podia veure el pare d'Irene Urdangarin i la seva actual parella en una actitud molt afectuosa. Imatge que va treure la llum la suposada infidelitat de l'exjugador d'handbol.

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
Cristina es va assabentar de la infidelitat d'Iñaki a través de 'Lecturas' | e-noticies.cat

Des de llavors, la germana de Felip VI va posar en marxa tots els tràmits necessaris per divorciar-se d'Iñaki. Una situació que, com s'esperava, ha acabat afectant els seus quatre fills.

Tant és així que, segons ha apuntat Vanitatis, Irene Urdangarin i els seus germans van fer pinya al voltant de la seva mare des del primer moment. "Es tracta d'una decisió[…]No estarien còmodes relacionant-se amb la persona que, en part, va causar aquest mal".

Muntatge Juan, Pablo, Miguele Irene Urdangarin
Irene Urdangarin i els seus germans han patit molt amb la separació dels seus pares | Europa Press, e-noticies.cat

Una situació que està sent molt complicada per a l'exesportista, ja que té moltes ganes "que els fills i la parella es coneguin i estableixin una relació". Tot i això, i malgrat els seus intents, no ha aconseguit fer realitat el seu somni.

Ara, i quan la parella ha fet el pas d'anar-se'n a viure junta, s'ha trobat amb un nou problema familiar. Després d'aconseguir que Claire Liebaert acceptés sopar amb Ainhoa la nit de Nadal, Irene Urdangarin i els seus germans li han posat una nova condició al seu pare.

Segons aquest mitjà de comunicació, els fills d'Iñaki Urdangarin estan disposats a passar la nit de Cap d'Any amb la seva família paterna. Sempre que la parella del seu pare no estigui present durant l'última nit de l'any.

Irene Urdangarin té molt clar que no vol passar Cap d'Any amb Ainhoa Armentia

Aquest any, Irene Urdangarin i els seus germans han pogut gaudir de la nit de Nadal al Palau de la Zarzuela al costat de la resta de membres de la Família Reial. Una estampa que feia anys que no es veia, però que amb la separació dels exducs de Palma s'ha tornat a repetir.

Tot i això, i després de posar fi a aquesta primera part de les festes, tots els focus s'han tornat a posar sobre els fills de Cristina. Molts s'han preguntat on passaran els joves la nit de Cap d'Any, un dubte que ha estat resolt per Vanitatis.

Muntatge amb les cares d'Ainhoa Armentia i Irene Urdangarín
Irene Urdangarin no vol celebrar la nit de Cap d'Any amb Ainhoa Armentia | e-noticies.cat

Tal com ha assegurat aquest mitjà de comunicació, la intenció d'Irene Urdangarin i els seus germans és donar la benvinguda el 2024 amb el seu pare i la seva àvia Claire. Però no de qualsevol manera.

Segons ha transcendit, els joves no volen que Armentia estigui present durant la darrera nit de l'any perquè "no se senten preparats". Per això, i davant d'aquesta complicada situació, tot apunta que a Iñaki Urdangarin no li ha quedat cap altra opció que acceptar les exigències dels seus quatre fills.

Tot i les ganes que té l'exjugador d'handbol de poder ajuntar Ainhoa amb Irene Urdangarin i la resta dels seus fills, ha optat per "respectar" la seva opinió. D'aquesta manera, i després de "prioritzar estar bé amb ells", passaran el Cap d'Any tots junts a casa de la seva mare.