Muntatge en primer pla de Miki Nadal amb dues imatges amb Carola Escámez i Helena Aldea

GENT

Miki Nadal, dels seus problemes amb Carola Escámez a ser pare amb Helena Aldea

Miki Nadal va afrontar un divorci molt complicat amb Carola Escámez, però ara no pot ser més feliç amb Helena Aldea, amb qui tornarà a ser pare

Miki Nadal ha estat un dels protagonistes de la tarda, i és que l'humorista es convertirà en pare per segona vegada amb Helena Aldea.

Molt emocionat amb la notícia, Nadal s'ha atrevit fins i tot a fer un gender reveal en ple directe de Zapeando. Així, acompanyat pels seus companys, ha descobert que tornarà a ser pare... ¡d'una nena!

"És el moment més important de Zapeando i de Miki. Li fa més il·lusió això que el mateix embaràs", apuntava Dani Mateo entre rialles.

Miki Nadal amb Helena Aldea posant a la sortida de l'hospital amb les filles
Miki Nadal i Helena Aldea seran pares per segona vegada | Europa Press

I després de descobrir que en tindrà una altra de petita, Miki Nadal no ha dubtat a presumir amb orgull que "el futur és de les nenes". Encara més, l'humorista ja té el nom ideal per a ella.

"Tinc nom. Ho diré, perquè és en homenatge a la seva àvia materna", ha compartit amb tots en directe. "La nena es dirà Àngela".

Miki, que ja és pare de dues nenes més, no pot ser més feliç. I és que s'ha acabat trobant l'estabilitat al costat d'Helena Aldea, la seva parella actual.

Miki Nadal i el seu dolorós divorci amb Carola Escámez

No obstant això, el seu divorci amb Carola Escámez va ser força dolorós. Una suposada infidelitat d'Escámez a Miki hauria derivat en una discussió forta dins l'àmbit familiar.

De fet, el còmic ho va passar realment malament, ja que va ser condemnat per un delicte lleu de vexacions cap a la que fos la seva dona.

Tot i que aquest no seria l'únic problema a què es van enfrontar durant el matrimoni. Sobretot, perquè la relació entre Miki Nadal i la que fos la sogra mai no va ser del tot bona.

Miki Nadal amb la seva exdona Carola Escámez quan estaven casats
Miki Nadal ho va passar malament durant el seu divorci amb Carola Escámez | GTRES

Encara més, la mare de Carola va arribar fins i tot a denunciar-los per impedir veure la seva néta. Alguna cosa, a la qual cosa se sumava la trista pèrdua del nadó que esperaven el 2017. Això va suposar un gran cop del qual la parella ja no va aconseguir refer-se, i que els va portar a signar el divorci.

Per sort, l'arribada d'Helena Aldea a la vida de Miki Nadal ho canviava absolutament tot. I és que tots dos presumeixen diàriament de com són de feliços i la preciosa família que han format. Una família que ara creixerà una mica més amb l'arribada de la petita Àngela.