Fotomuntatge d'Aina Clotet amb una imatge del seu germà, Marc Clotet
GENT

Aina Clotet, germana de Marc Clotet, té dos fills amb un famós actor de TV3

Aina Clotet té dos fills amb un conegut actor de la televisió pública de Catalunya i hi ha un detall sorprenent

Aina Clotet es va convertir en una de les protagonistes més destacades de la recent sèrie de TV3, Això no és Suècia. Amb una trajectòria àmplia i variada al món de l'actuació, Aina ha construït el seu propi camí en la indústria.

Tot i això, durant gran part de la seva carrera, ha viscut sota l'ombra del seu germà gran. Estem parlant de Marc Clotet, el qual també és actor i conegut per la seva feina tant a la televisió com al cinema.

Aina Clotet té dos fills amb un famós actor de TV3

Aina Clotet i Marcel Borràs, una parella que ha compartit més d'una dècada de vida junts, són pares de dos fills: la Juna i la Mael. Nascuda a Barcelona el 1982, l'actriu és filla del reconegut doctor Bonaventura Clotet.

El seu camí cap a la interpretació va ser fortuït, començant als 11 anys i posteriorment estudiant Comunicació Audiovisual. D'altra banda, Marcel Borràs, d'Olot i nascut el 1989, va heretar la passió pel teatre dels seus pares, que eren actors aficionats.

A més a més, hi ha un detall de la parella que és possible que molts no coneguin. I és que recentment, tots dos van protagonitzar la sèrie de TV3 Això no és Suècia, on donaven vida a un matrimoni jove amb la paternitat com a eix principal de la història.

Tot i que en aquesta sèrie jugaven amb parodiar la seva vida en comú, van insistir que no s'assemblaven als personatges que interpretaven. La sèrie està ambientada al seu barri de muntanya, Vallvidrera, des d'on observen la ciutat de Barcelona als seus peus.

Imatge d'Aina Clotet amb la seva parella, Marcel Borràs

La coneguda família d'Aina Clotet

La fama a la família Clotet no s'acaba aquí. Aina és filla del doctor Bonaventura Clotet, que ha estat una figura clau en la lluita contra el VIH. Va dirigir la Unitat de VIH de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona des del 1987 fins al 2015.

Des de llavors, ha liderat el Servei de Malalties Infeccioses del mateix hospital i és director de l'Institut de Recerca de la Sida Irsi Caixa des del 1995. A més, Bonaventura Clotet presideix la Fundació Lluita contra la Sida, una organització que ha encapçalat des del 1992.

Imatge de tots els membres de la família Clotet

Amb una família plena d'èxits, Aina Clotet sempre ha estat identificada com la germana de Marc Clotet i la filla de Bonaventura Clotet. Tot i això, el seu talent i dedicació han començat a brillar per si mateixos.

Aina no només ha guanyat reconeixement com a actriu, sinó que també ha demostrat la seva habilitat darrere de la càmera com a directora. Gràcies al seu dur treball i persistència, Aina Clotet està emergint com una força creativa pròpia, guanyant cada cop més visibilitat.

➡️ Gent

Més notícies: