Fotomuntatge d'un primer pla d'Agnès Marquès somrient amb una emoticona de cors

GENT

Agnès Marquès commou a les xarxes amb una foto de la seva filla Olívia

Agnès Marquès commou tots els seus seguidors després de compartir una imatge relacionada amb la seva filla Olívia

Agnès Marquès, periodista i presentadora de TV3, ha commogut amb una tendra foto de la seva filla a les xarxes socials. La presentadora, que actualment condueix el programa Planta Baixa, ha demostrat una vegada més que valora profundament els moments personals i familiars.

La periodista és una de les cares més reconegudes de la televisió catalana. Amb una carrera sòlida a TV3, ha treballat en programes de gran rellevància com Els matins i Planta Baixa. El seu estil professional i proper l'ha convertit en una figura estimada per l'audiència.

Captura d'Agnès Marqués presentant Planta Baixa a TV3

Agnès Marquès commou amb la seva última foto

Recentment, Agnès Marquès ha compartit al seu compte d'Instagram una foto relacionada amb la seva filla Olívia. En la imatge, es pot veure com ha crescut la petita. Un fet que ha commogut molts dels seus seguidors i ha ressaltat el costat més tendre de la periodista.

"El pas del temps i els canvis de perspectiva", ha compartit la presentadora. Una preciosa fotografia que posa sobre la taula que ràpid passa el temps. I és que la seva única filla, de mica en mica, s'està convertint en tota una dona.

Tot i que és una figura pública, Agnès Marquès ha mantingut la seva vida personal en gran mesura allunyada dels focus. Coneixem poc sobre la seva parella i la seva família, cosa que fa que aquestes petites finestres a la seva vida privada siguin especialment apreciades pels seus fidels.

Els seguidors d'Agnès Marquès han mostrat el seu afecte i suport a través de nombrosos comentaris a la publicació. Molts han elogiat la dolçor de la imatge i han expressat els seus millors desitjos per a la periodista i la seva filla.

Agnès Marquès està vivint un dur moment professional

Tal com va publicar en exclusiva el mitjà En Blau, el programa presentat per la periodista dirà adeu de la graella de TV3 passat l'estiu. A causa de les males audiències, la corpo hauria pres la decisió de cancel·lar el programa de La Manchester, productora de Ricard Ustrell.

Fotomuntatge d'Agnès Marquès i Samanta Villar

La televisió pública de Catalunya ja estaria treballant amb el nou projecte que ocuparà les tardes de TV3. Tot apunta, doncs, que la també periodista Samanta Villar podria ocupar el lloc d'Agnès Marquès. Encara que no hi ha res confirmat.

Agnès Marquès seguirà vinculada a la cadena, però, fins ara, es desconeix on treballarà. Podria col·laborar en un altre programa o tornar als Serveis Informatius. Sigui com sigui, la veritat és que ha sabut equilibrar la seva vida professional i personal de manera admirable, cosa que reforça la seva posició com una figura central a la televisió catalana.

➡️ Gent

Més notícies: