Primer pla de María Teresa Campos a la foto familiar de Nadal
GENT

María Teresa Campos, assenyalada pel seu antic treballador: ho ha explicat tot

El treballador de María Teresa Campos confessa què va passar en aquell moment

María Teresa Campos ha tornat a convertir-se en el centre de totes les mirades, i tot gràcies a un dels seus antics companys de feina. I és que aquest professional ha explicat un dels episodis més incòmodes que va viure al costat de la presentadora.

A dia d'avui, la matriarca de les Campos està totalment deslligada dels mitjans de comunicació. Tot i que li agradaria seguir formant part d'aquest món, el seu evident "deteriorament cognitiu" ja no li permet estar al peu del canó.

Primer plànol de María Teresa Campos amb els ulls plorosos en un plató de televisió
María Teresa Campos és assenyalada per un dels seus antics treballadors | Mediaset

Tot i això, a dia d'avui, María Teresa Campos encara continua demostrant que ha estat i és una de les grans comunicadores del nostre país. I això és una cosa que la pròpia Carmen Borrego va confessar, fa unes setmanes, al programa Sálvame:

"Quan vaig a casa, és estrany el dia que no es posa a fer una escaleta amb mi. Jo ja no sé què inventar-me, ella segueix tenint el seu món professional".

Ara, i coincidint amb la seva merescuda retirada professional, el nom de María Teresa Campos ha tornat a sortir a la palestra. I és que, un dels seus antics companys de feina acaba de confessar una divertida anècdota que va viure amb aquesta famosa presentadora de televisió.

María Teresa Campos no s'ho va prendre gaire bé

María Teresa Campos s'ha convertit en una de les protagonistes del conegut magazine, Zapeando. Durant l'última emissió d'aquest format de La Sexta, Iñaki Urrutia, un antic company seu, ha fet una confessió inesperada.

Al llarg de la tarda, Dani Mateo i la resta dels seus col·laboradors han dedicat uns minuts a comentar una notícia increïble i inexplicable.

Segons ha transcendit, una professora italiana ha estat acomiadada per haver-se absentat del seu lloc 20 dels 24 anys que feia de docent.

Dani Mateo presentador de Zapeando
El presentador fa una compromesa pregunta als seus col·laboradors | Atresmedia

Després de conèixer totes les dades d'aquest cas, el conductor d'aquest format ha volgut posar els seus companys en un compromís. "I vosaltres, quina excusa poseu quan no aneu a la feina?", els ha preguntat el televisiu.

I, encara que María Gómez ha assegurat que "nosaltres volem venir sempre", Iñaki Urrutia ha compartit l'excusa que va utilitzar una vegada per absentar-se del lloc de feina.

"Jo en vaig posar una de molt bona una vegada per no anar a treballar a la ràdio", ha confessat el col·laborador, abans de revelar que la seva cap era la mateixa María Teresa Campos.

Segons ha assegurat Urrutia entre rialles, el primer que es va acudir va ser posar la Selecció Espanyola de futbol com a excusa:

"Vaig dir, 'és que Espanya ha guanyat l'Eurocopa'. Però, no li va agradar gaire a la cap, que era una tal Maria Teresa Campos. No li va fer gaire gràcia".

A més, el comunicador ha volgut compartir quina va ser la resposta que va rebre la seva cap. I és que, segons sembla, la mare de Terelu i Carmen Borrego sempre s'ha pres molt seriosament la feina. "Em va dir ella: «jo mai he faltat a la feina»".

Captura d'Iñaki Urrutia en el programa de 'Zapeando' del dia 28 de juny de 2023
A María Teresa Campos no es va prendre gaire bé l'excusa d'Iñaki Urrutia | La Sexta

Aquesta resposta de María Teresa Campos no ha passat desapercebuda a la taula de Zapeando. Això ha provocat tota mena de comentaris divertits sobre això.

"I quan vas parir la Terelu?", ha preguntat de manera irònica una de les col·laboradores. "Mai, va parir al plató, com una índia, dreta. Va seguir el programa i va tallar el cordó amb les dents", ha respost Dani Mateo, provocant les rialles del públic.

Després d'aquesta confessió per part de l'antic treballador de María Teresa Campos, Dani Mateo li ha preguntat a la resta dels seus companys si, alguna vegada, havien faltat a la feina.

I encara que alguns han assegurat que han posat els seus familiars com a excusa, Cristina Pedroche ha deixat clar que, “molt dolenta he hagut de ser” per absentar-se de les seves responsabilitats.