Primer pla de Terelu Campos presentant l'últim programa de 'Sálvame' el 23 de juny de 2023

Terelu Campos confirma les noves dades sobre la situació de Jorge Javier Vázquez

Terelu Campos s'ha obert al seu bloc de 'Lecturas'

Un cop s'ha acabat forçosament Sálvamedesprés de 14 llargs anys en antena, Terelu Campos s'ha sincerat com mai al seu bloc de Lecturas. Així mateix, la presentadora tampoc ha pogut evitar pronunciar-se sobre l'absència del seu gran amic, Jorge Javier Vázquez , al comiat del programa, que va tenir lloc divendres passat.

I és que durant tots aquests dies s'ha parlat amb força sobre el motiu que hauria portat al català a no aparèixer a l'últim adéu de l'espai.

Des que l'amic de Terelu Campos es va donar la baixa i va llançar un comunicat confirmant la seva complicada situació, la veritat és que no se n'ha sabut res.

Està més desaparegut que mai perquè, per si no n'hi hagués prou, el seu entorn més proper tampoc dóna llum a aquest misteriós assumpte... O almenys fins ara. I és que Terelu Campos ha fet un pas endavant i ha confirmat al seu bloc la situació en què actualment es troba el seu estimat amic.

Captura de 'Sálvame' amb Terelu Campos seria mirant a càmera el 12 de juny de 2023
Terelu Campos ho ha explicat tot | Mediaset

Terelu Campos fa l'última hora del seu amic

No hi ha cap dubte que el bloc que ha escrit recentment Terelu Campos a Lectures ha estat un dels més demolidors. I és que la filla de María Teresa Campos ha volgut reflexionar sobre el tancament de Sálvame i de com va ser de difícil aquesta situació.

Com ella mateixa ha confessat, “han estat setmanes de preocupació i fins i tot de ràbia”. Això sí, per a Terelu Campos va ser també força complicat el fet que Jorge Javier Vázquez no hi fos present a la fi del programa.

Captura de Terelu Campos a l'últim programa de 'Sálvame' veient l'homenatge a Jorge Javier Vázquez
Terelu Campos ha parlat sobre la situació del seu amic | Mediaset

La mateixa presentadora ha revelat que entén la postura que va prendre el seu amic absentar-se del comiat del format, ja que la seva situació no és gens fàcil.

"Han estat setmanes de professionalitat de tots per seguir tirant Sálvame endavant com si res ens hagués passat. Confesso que Jorge Javier hi aniria, però, també, entenc que no ho fes", ha confessat.

I és que, segons Terelu Campos, el català no està passant per un bon moment, entre altres coses, pel fet que el programa que ha presentat gran part de la vida s'hagi deixat d'emetre de manera definitiva.

"Crec que ell va entrar en el seu procés de distància amb el programa. Un allunyament necessari i guaridor per a ell. Sé que va ser molt trist i especialment difícil per a tots nosaltres", va explicar.

Així, en funció de les paraules de Terelu Campos, s'ha deixat entreveure que la situació del seu amic és més delicada del que semblava. De fet, seria tan complicada fins al punt que el de Badalona es va veure incapaç de dir-li personalment 'adéu' al seu estimat programa.