Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023

Adara Molinero es pronuncia per fi sobre la seva situació amb Bosco Martínez-Bordiú

Adara Molinero ha parlat molt clar sobre l'assumpte

Adara Molinero és conscient perfectament que la seva relació amb Bosco Martínez-Bordiú està contínuament en dubte. Només desvetllar-se a Supervivientes van ser moltes les acusacions de muntatge que van caure sobre aquesta. I després del final del reality han continuat els atacs, perquè considera que aquest amor és únicament mediàtic, i els rumors sobre constants crisis.

Adara ha mostrat a les seves xarxes, igual que ell, que passen temps junts i que estan feliços. Però les especulacions sobre que la seva història és a la corda fluixa o que ha acabat continuen. Per aquest motiu, ha optat ara per parlar de forma contundent per deixar clar en quin punt són.

Adara Molinero aclareix com està amb Bosco Martínez-Bordiú

Adara Molinero ha afirmat en tot moment que està il·lusionada i feliç al costat de Bosco Martínez-Bordiú. Fins i tot ho ha demostrat compartint fotos junts a xarxes socials. Imatges on apareixen de vacances, de compres per Madrid i fins i tot tenint gestos romàntics mentre es prenen alguna cosa a una terrassa.

Tot i això, no és suficient perquè cessin les especulacions que indiquen que han trencat. Especulacions que han augmentat aquests dies després de veure que el noi estava sense a Marbella a la gala Starlite. Va optar per anar amb uns amics.

Per aquest motiu, la guanyadora de GH VIP 7 ha decidit no quedar-se de braços plegats i aclarir la situació d'una vegada per totes.

Storie de Bosco Martínez-Bordiú a Instagram amb Adara Molinero asseguts en un sofà
Adara Molinero sap que els rumors de crisi existeixen, malgrat les fotos que comparteixen junts | Instagram, bosco_boscolitos

Exactament, Adara ho ha fet pujant a les seves stories un dels missatges que ha rebut de forma constant. En concret, un que diu: “No et canses d'estar sola?”. I darrere seu ha penjat diverses instantànies de si mateixa on apareix sense companyia tant descansant com fent-se una sessió de bellesa.

Després d'aquestes imatges, ha llançat un missatge clar i contundent que deixa de manifest que segueix amb la seva relació, malgrat qui li pesi. Les seves paraules exactes han estat aquestes: “No estic sola, perquè estic amb Bosqui. Encara que també estimo aquests moments de soledat”.

Encara més, Adara, que compta amb el beneplàcit de l'oncle de Bosco, ha retuitejat un missatge que explica la clau de la seva història d'amor. Aquest diu així: “Les relacions que funcionen és perquè les persones estan disposades a fer-les funcionar i no perquè estan destinades a estar juntes. No és destí, és feina”.

Adara Molinero té altres assumptes que el preocupen

Adara Molinero, a més dels constants atacs i bulls sobre la seva relació amb Bosco Martínez-Bordiú, té altres preocupacions en aquest moment. D'una banda, el seu fill, Martín, ha tingut problemes de salut que l'han obligat a portar-lo al metge. Per això ara n'està pendent, encara que no sembla que revesteixi gravetat.

D'altra banda, la madrilenya està intranquil·la pel seu propi estat de salut, que està ressentit després del seu pas per Supervivientes. Les situacions extremes que va viure a l'illa han afectat el seu estómac, que, segons sembla, s'ha vist malmès per un bacteri. I aquesta li ha ocasionat tanta inflor com a dolors.

Adara, després de les molèsties que està patint, s'ha hagut de posar en mans d'un doctor així com introduir nous hàbits a la seva vida. En efecte, ha començat a tenir més cura de la seva alimentació i a practicar esport. I, de moment, li estan donant resultats, ja que el ventre ha baixat notablement de volum.

Storie d'Adara Molinero ensenyant als seus seguidors els seus problemes amb l'estómac
Adara Molinero està aconseguint els primers resultats en la resolució dels problemes de salut | @adara_molinero, instagram

De tot aquest procés ha estat informant els seus seguidors a Instagram, als quals aquests dies els ha comunicat una mica més. Sí, que ben aviat se sotmetrà a diferents proves per saber realment què li ha causat aquest revés de salut.