Captura d''El Programa del Verano' entrevistant Silvia Bronchalo després de parlar amb el seu fill el 18 d'agost de 2023

Silvia Bronchalo, mare de Daniel Sancho, decideix parlar i confessa com està el fill

Silvia Bronchalo pronuncia les seves primeres paraules després de veure el seu fill, Daniel Sancho

Silvia Bronchalo travessa un dels pitjors moments de la seva vida després de saber que el seu fill, Daniel Sancho, pot ser condemnat a mort a Tailàndia per l'assassinat d'Edwin Arrieta.

Tot i això, i demostrant una gran fermesa com a mare, no ha dubtat a presentar-se a la presó de Koh Samui per reunir-se amb ell.

En un primer moment, l'ex de Rodolfo Sancho rebutjava fer qualsevol declaració sobre això, però es feia més que evident com de nerviosa i afectada es troba després d'allò que va passar.

Tanmateix, després d'haver pogut veure el seu fill per segona vegada, sembla que Silvia s'ha trobat amb les forces suficients per parlar amb la premsa.

Silvia Bronchalo amb ulleres de sol sortint de la presó de Tailàndia
Silvia Bronchalo, molt afectada després de retrobar-se amb el seu fill | Europa Press

Així, ha volgut agrair en primer lloc tota l'atenció que els mitjans donen al cas. "Us agraeixo moltíssim l'interès, el respecte i l'empatia que esteu mostrant", ha començat dient força emocionada.

A continuació, ha volgut explicar com es troba el seu fill Daniel: "Per a mi ha estat molt difícil, comentar-vos que Daniel està força millor, està tranquil, l'estan tractant molt bé… i esperant que es resolgui tot amb molta tranquil·litat", assenyala sobre això.

A més, Silvia Bronchalo ha aclarit que és a Tailàndia per complir el seu paper com a mare i per això donarà suport al seu fill en tot moment.

Rodolfo Sancho amb el seu fill, Daniel Sancho
Rodolfo Sancho, encara en xoc i incapaç de fer front a això que ha passat | GTRES

Silvia Bronchalo trenca el silenci després de retrobar-se amb Daniel Sancho

Ahir mateix es coneixia que, després d'haver pogut reunir-se amb ell, Silvia no creu que el jove hagi pogut cometre l'assassinat.

"Fa 10 dies, està força millor, dins del que és possible, ja es resoldrà la situació", ha afegit. I ha reconegut que durant el retrobament tots dos es van emocionar.

Sens dubte, una petita gota d'optimisme per a la família després d'uns dies plens d'incertesa i patiment, i la veritat és que, tal com Bronchalo mateix s'ha encarregat d'assenyalar:

Daniel Sancho parlant al seu canal de YouTube amb una gorra
Daniel Sancho roman a la presó i ha pogut veure la seva mare | YouTube, Puro Disfrute

"Ningú s'espera una cosa així, ningú està preparat per rebre una notícia així, no ens prepara ningú per a això…", ha explicat sobre la manera com estan gestionant la notícia

Mentre que, d'altra banda, Rodolfo Sancho, pare de Daniel, sembla seguir en xoc i encara no està preparat per viatjar a Tailàndia.

Això sí, l'actor fa tot el que està a la seva mà per protegir el seu fill i controlar la voràgine mediàtica que s'hi ha format.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

D'aquesta manera, ha sortit a la llum que podria haver demanat als amics de Daniel que no concedeixin cap entrevista, ja que això no faria més que empitjorar la situació.