Jesulín de Ubrique al programa 'El Desafío'

Jesulín de Ubrique se salta les normes amb Telecinco i deixa clar el motiu

Jesulín de Ubrique ha fet una excepció amb una treballadora d'aquesta cadena

Jesulín de Ubrique ha decidit saltar-se les normes durant el seu retorn a les arenes, i ho ha fet per un motiu molt especial. Abans de començar la feina, el torero no ha tingut cap problema a parlar amb una de les treballadores de Telecinco.

Tot i que fa 13 anys va decidir retirar-se oficialment, en moments puntuals, el torero torna a agafar la seva capa per participar en algun esdeveniment taurí. L'últim, aquest dimarts, 15 d'agost.

Imatge de Jesulín de Ubrique, molt feliç de nou exercint de torero a les festes patronals de Mozoncillo (Segòvia)
Jesulín de Ubrique torna a les arenes després de 13 anys retirat de la tauromàquia | GTRES

Jesulín de Ubrique ha tornat a les places de toros per participar en un important esdeveniment celebrat a la localitat segoviana de Mozoncillo.

Ara bé, el marit de María José Campanario no ha estat sol. I és que el cartell d'aquest festeig taurí s'ha completat amb els noms de dos coneguts toreros: Finito de Córdoba i Víctor Janeiro.

Com calia esperar, l'arribada de Jesulín de Ubrique ha provocat una gran expectació. Tant és així que les portes d'aquesta plaça de toros no han trigat a omplir-se de fans desitjant fer-se una foto amb ell.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i això, també han estat presents diversos mitjans de comunicació, els quals ha intentat esquivar en la mesura que ha pogut, excepte un.

El torero ha decidit fer una petita excepció amb una de les reporteres de Telecinco. Beatriz Trapote ha acudit a l'esdeveniment com a l'enviada especial d'Así es la vida. Per això, a Jesulín de Ubrique no ha tingut més remei que fer-ne una excepció: "Ho faig per tu".

Jesulín de Ubrique se salta les seves normes amb la seva cunyada: "Ho faig per tu"

Jesulín de Ubrique ha tornat a deixar clar que, per a ell, la família és el més important. I n'és una prova el bonic gest que ha tingut amb la seva cunyada, Beatriz Trapote.

Durant l'emissió d'Así es la vida d'aquest dimarts, el programa ha emès totes les declaracions que la col·laboradora ha aconseguit en exclusiva. Malgrat que el torero havia decidit no parlar amb la premsa, la periodista ha aconseguit que trenqués el seu silenci.

Des de la plaça de toros, l'enviada de Telecinco ha explicat tot el que ha passat durant l'última feina de Jesulín de Ubrique. "800 persones s'han aixecat a cantar el Toda, toda, toda[…]. Una orella s'ha emportat".

Captura de 'Fiesta' amb Beatriz Trapote com a reportera en una plaça de toros el 17 d'agost de 2023
Beatriz Trapote aconsegueix parlar amb el seu cunyat en exclusiva | Mediaset

A continuació, Beatriz Trapote ha confirmat que, minuts abans d'entrar a l'arena, havia tingut l'oportunitat de parlar-hi en exclusiva. Unes imatges que el format ha emès en ple directe.

La periodista ha preguntat a Jesulín de Ubrique pel gran enrenou que s'ha format amb el seu retorn a les arenes. "Són festivals, tornar a les arenes és una altra cosa", li ha respost ell.

Amb aquestes paraules, ha deixat molt clar que la tornada a les places de toros ha estat una cosa puntual. "M'agrada, soc torero, ho porto a la sang i ja està. Però d'aquí a vestir-se de llums, hi ha un pas gegant", ha assegurat.

Captura de 'Fiesta' amb Beatriz Trapote amb el micròfon entrevistant Jesulín d'Ubrique el 17 d'agost de 2023
Jesulín de Ubrique ha estat molt clar: "Ho faig per tu" | Mediaset

En aquest moment, la col·laboradora de Telecinco ha tornat a especular amb el possible retorn a la tauromàquia de l'amo d'Ambiciones: "Et vas tallar la cua, però ha tornat a créixer". "Torejar 'corridas', si no és una cosa excepcional, com que no…", li ha respost ell.

En aquest moment, Jesulín de Ubrique ha confessat el principal motiu pel qual s'han saltat les normes i n'ha trencat el silenci. Després que Beatriz Trapote li donés les gràcies per haver-los atès amb tant d'afecte, el torero ha estat molt clar: "Ho faig per tu".