Fotomuntatge d'Aitana Bonmatí amb fons de foc
FUTBOL

Les xarxes s'acarnissen amb Aitana Bonmatí: allau de crítiques i insults

Després de les últimes paraules d'Aitana Bonmatí a les xarxes socials, la blaugrana ha rebut una allau de crítiques

Aitana Bonmatí no estaria passant per un bon moment. La blaugrana està en boca de tots després del que ha passat recentment. La polèmica va sorgir l'1 de desembre passat, quan Espanya perdia 2-3 davant Itàlia a Pontevedra.

Al partit de la fase de grups de la UEFA Nations League, la selecció espanyola va saltar amb una jugadora menys a la segona part. Fet que ha provocat que surtin a la llum possibles problemes entre les jugadores de la Selecció Espanyola Femenina.

Pel que sembla, entre la catalana i la seleccionadora del combinat femení, Montse Tomé, hi va haver una tensa conversa. Fet que s'ha agreujat després de les paraules de Juanma Castaño al programa 'El Partidazo' de la COPE.

Les últimes paraules d'Aitana Bonmatí

Juanma Castaño va explicar que Montse Tomé li va preguntar a Aitana Bonmatí diverses vegades si li passava alguna cosa. "Les nostres informacions, que venen de dins del vestidor, és que Montse Tomé ha estat una mica taciturna, capcota Aitana Bonmatí".

Segons el periodista, la seleccionadora li va preguntar a la jugadora del F.C. Barcelona: "Et passa res? Aitana no li respon i Montse Tomé li torna a dir: Et passa alguna cosa? Aitana segueix sense respondre", va assegurar Juanma Castaño.

Afegint que "la seleccionadora insisteix i li diu: No em contestaràs? No li contesta i la seleccionadora li pregunta: Vols que et canviï? I Aitana li respon: Doncs vinga, canvia'm", va concloure el de Gijón.

Davant les paraules de Juanma Castaño, Aitana Bonmatí va esclatar. La catalana, sense pensar-s'ho dues vegades, ràpidament va desmentir la informació donada pel periodista. "Continueu mentint que ho feu molt bé", va sentenciar a través del seu compte X, abans Twitter.

Unes paraules que han aixecat polseguera. I és que Aitana Bonmatí, aquest dijous 7 de desembre, ha rebut una allau de crítiques per la seva contestació.

Les xarxes s'acarnissen amb Aitana Bonmatí

Després de les darreres paraules emeses per la blaugrana a través del seu compte oficial de X, Aitana Bonmatí no ha parat de rebre atacs i insults. Aquests són alguns dels comentaris que li han dedicat.

"Aitana Bonmatí diu que menteixen. Però Juanma Castaño diu la veritat. La prepotència de Bonmatí no té límits", opina un usuari.

"Niñata, consentida i mentidera. Tens més sorpreses que un ou Kinder. Quina torra que doneu ja, si us guanya fins i tot un cadet. D'altra banda, tot bé, enhorabona, campiona", insulta un altre seguidor.

Alguns comentaris més són: "I per què cal creure Aitana? La qual és la que més ha de perdre si aquesta notícia fos real? Quin fàstic doneu progres garrapastrosos". O: "I per què l'Aitana no menteix i ell sí? No només ell té mal historial eh, per què les nenes aquestes tela".

"Si menteixen per què no es querella amb Castaño? Per alguna cosa deu ser no? Perquè aquesta situació la deixa com una nena i a mi no m'agradaria que fessin mal al meu honor", entre molts altres.

Una situació que, fins ara, no sembla tenir solució. Caldrà esperar que passi la tempesta per veure com s'acaba tot plegat.