Muntatge d'Iñigo amb Xavi
FUTBOL

Debutarà avui l'últim fitxatge de Xavi? Íñigo Martínez ho posa en safata

A la convocatòria ha entrat un jove del planter davant la baixa del defensor internacional amb Espanya

Tot i comptar amb una defensa consolidada al FC Barcelona, la inesperada lesió d'Iñigo Martínez ha sacsejat els fonaments tàctics de Xavi Hernández. El central basc, que ha estat un element clau a la plantilla l'últim mes de competició, es troba fora de joc, a causa d'una lesió muscular al bíceps femoral i s'estima que fins al gener no pugui reaparèixer. Aquesta situació ha portat l'entrenador a considerar opcions a 'La Masía' per cobrir l'absència del jugador nascut a Ondárroa.

Al planter del FC Barcelona, destaca un talentós defensa que ha captat l'atenció i l'aprovació de Xavi Hernández. Amb la baixa d'Íñigo Martínez, s'obre l'oportunitat perquè Pau Cubarsí, un jove defensor de només 16 anys, faci el salt al primer equip les pròximes setmanes. Tot i la seva joventut, Cubarsí ha demostrat ser un jugador madur i compromès, qualitats que podrien convertir-lo en una solució eficaç per a aquest improvist.

Pau Cubarsí, l'escollit per Xavi Hernández

El defensor ha estat elegit pel cos tècnic de Xavi Hernández, per suplir la baixa del central basc. Pau Cubarsí agrada a l'entrenador català, ja que el jugador ha demostrat no només ser un jugador amb habilitats tècniques impressionants, sinó també una mentalitat madura que promet adaptar-se sense problemes a la intensitat de l'elit futbolística.

La possible inclusió de Pau Cubarsí al primer equip no només és un impuls per al FC Barcelona en el present, sinó que també projecta una visió cap al futur. Destacant el compromís del club amb el desenvolupament de talent local. El defensor català, anomenat per alguns com el "Nou Piqué", se suma a la llista de joves promeses que busquen deixar la seva empremta al Camp Nou.

Pau Cubarsí, el jove de 16 anys que pot debutar pròximament amb el FC Barcelona

Pau Cubarsí ja ha estat convocat per Xavi Hernández en alguna ocasió i també figura a la llista de jugadors disponibles per a la Champions League. Tot i això, el seu debut no s'ha produït. S'espera que el seu rol durant aquest període sigui el de quart central i que el seu debut es produeixi en cas de situació circumstancial, com la lesió d'un company o per donar descans a algun dels titulars. La seva capacitat per destacar en duels aeris i la seva habilitat innata per llegir el joc el posicionen com una opció sòlida per suplir l'absència d'Íñigo Martínez.

El seu debut, que potser no trigarà a demorar-se, servirà al jugador com a experiència per als pròxims anys. Pau Cubarsí té tot el necessari per formar part de la plantilla del FC Barcelona les pròximes temporades, només és qüestió que el jugador creixi en un ambient habitual i que s'acostumi a la dinàmica culer.