Muntatge de Joan Laporta amb Sergio Busquets

FUTBOL

Fitxatge impossible, millor que Busquets i a l'òrbita del Barça: el valor, 100M€

L'equip culer busca un pivot defensiu i tot i tenir un clar favorit, el seu fitxatge queda pràcticament descartat

La directiva culer necessita incorporar un pivot per a la plantilla actual. La lesió de Gavi ha influït l'estructura de l'equip i el baix rendiment d'Oriol Romeu ha influït en el rendiment del grup. Xavi Hernández té un problema a la línia medul·lar i necessita reforços.

Joan Laporta, coneixedor d'això, s'ha posat fil a l'agulla, amb la idea d'acontentar el tècnic culer. Xavi Hernández, ja durant la recta final de la temporada passada i a l'inici de l'estiu passat, va exigir l'arribada d'un substitut per a Sergio Busquets. Davant la delicada situació que travessa el FC Barcelona, la junta directiva només va poder optar a Oriol Romeu, malgrat que els noms que havia sol·licitat el tècnic eren altres.

Xavi Hernández proposa noms per reforçar la plantilla

Per a Xavi Hernández, els jugadors ideals per suplir Sergio Busquets eren, tant Martín Zubimendi, com Rodrigo Hernández. Tots dos jugadors van quedar descartats per les altes pretensions econòmiques que exigien els seus clubs. En el cas del jugador de la Reial Societat, es demanava el pagament de la clàusula, que són, 60 milions d'euros. D'altra banda, el Manchester City ni es va dignar a posar preu a l'espanyol, ja que no estava a la venda.

Tot i això, sembla que Xavi Hernández, ha tornat a demandar el fitxatge de Rodrigo Hernández a la directiva del FC Barcelona. En els darrers dies, els rumors sobre aquesta petició, semblen haver anat en augment. Davant la possible sanció que pot patir el Manchester City per eludir el 'Fair Play' el tècnic català, li vol prendre a Pep Guardiola, un pilar fonamental a la plantilla.

Rodrigo Hernández, el jugador que somia tenir el FC Barcelona

Rodrigo Hernández, ha demostrat ser el jugador més important al Manchester City. I és que l'equip de Pep Guardiola, en els darrers quatre partits que l'internacional espanyol, no ha estat al terreny de joc, l'equip ha perdut. El nivell futbolístic que ofereix l'espanyol és excels, fins al punt que se'l pot comparar al millor Busquets i el debat sobre qui és millor, estaria molt igualat.

En clau, Barça, l'arribada de Rodrigo Hernández, suposaria una pujada al nivell actual de la plantilla, amb la seva arribada els culers podrien optar a tots els títols. El jugador tindria un encaix perfecte a l'esquema de Xavi Hernández, que obtindria una millor versió del Sergio Busquets que es va veure els últims anys.

Tot i això, el seu fitxatge es planteja molt complicat, a causa de la situació econòmica que afronta el FC Barcelona, atès que no es pot permetre un fitxatge proper als 100 milions d'euros. A banda que Pep Guardiola no permetria la sortida del seu jugador més diferencial a la plantilla.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: