Home amb ulleres a tocar de l'escut del RCD Espanyol de Barcelona.
FUTBOL

El fitxatge que Florentino Pérez ha demanat al RCD Espanyol després del seu ascens

Sembla que el club blanc s'ha fixat en un jugador de l'equip periquito

El Reial Madrid, sempre atent a les joves promeses, ha posat la seva mirada en una de les revelacions del recent ascens del RCD Espanyol a LaLiga.

La situació difícil dels porters al Reial Madrid

La porteria del Reial Madrid ha estat al centre de les discussions durant les últimes temporades. Tot i comptar amb Thibaut Courtois com a titular indiscutible, el belga ha patit diverses lesions que han deixat l'equip blanc en situacions compromeses. Andriy Lunin no ha acabat de convèncer, cosa que ha portat la directiva a buscar alternatives de qualitat i futur.

Thibaut Courtois

Segons diversos rumors i reports, Florentino Pérez ha sol·licitat a la direcció esportiva del club blanc que s'interessi pel prometedor porter de l'Espanyol, Joan García.

En aquest context, el noi ha emergit com una opció interessant per al Reial Madrid. Amb només 23 anys, el porter del RCD Espanyol ha demostrat un notable rendiment a la Segona Divisió, contribuint significativament a l'ascens a la màxima categoria del futbol espanyol.

Joan García, una promesa sota els pals

Joan García s'ha consolidat com una peça clau a l'esquema de l'Espanyol. Format al planter periquito, el jove porter ha mostrat una gran maduresa i seguretat en les seves intervencions, atributs que no han passat desapercebuts per als grans clubs d'Europa. Amb reflexos felins, un excel·lent joc aeri i una capacitat destacada per aturar penals, Joan García ha estat fonamental en la campanya d'ascens de l'Espanyol.

Durant la temporada 2023-2024, Joan García ha disputat 21 partits, mantenint la seva porteria a zero en 12 ocasions, una estadística impressionant que subratlla la seva capacitat defensiva i el seu potencial per convertir-se en un dels millors porters de LaLiga.

Florentino Pérez i la seva visió a llarg termini

Florentino Pérez, conegut per la seva visió estratègica a la construcció de l'equip, sembla haver identificat en Joan García una oportunitat per reforçar l'arc del Reial Madrid amb un jugador de futur i projecció. La idea d'incorporar un jove porter espanyol que pugui créixer i desenvolupar-se a l'entorn del club blanc és una jugada que podria beneficiar tant el jugador com l'equip.

El fitxatge de Joan García no només asseguraria una competència saludable per a Courtois, sinó que també permetria al Reial Madrid comptar amb un porter de garanties en cas de lesions o baixades de forma del titular. A més, la presència d'un porter nacional podria ajudar a complir les normatives de LaLiga pel que fa a jugadors locals.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: