Vitor Roque en primer pla mirant a un costat amb la bandera d'Itàlia al fons
FUTBOL

Des d'Itàlia ofereixen 45 milions pel fitxatge de Vitor Roque!

El brasiler no ha tingut oportunitats a Espanya i podria intentar-ho al club del país veí

Vitor Roque, el jove davanter brasiler, enfronta un moment complicat al Barça. Des de la seva arribada, Vitor Roque ha lluitat per trobar el seu lloc a l'equip titular, però no ha tingut èxit. Tot i mostrar el seu talent en alguns moments, el seu temps de joc ha estat limitat.

La competència a la davantera del Barça és molt alta i Vitor Roque no ha aconseguit consolidar-se sota la direcció de Xavi Hernández. Aquesta falta de minuts ha generat preocupació sobre el seu desenvolupament i futur al club. Amb el Barça fent front a desafiaments financers, es considera que el brasiler podria ser venut per equilibrar els comptes.

Oferta per Vitor Roque

Deco, el nou director esportiu del Barça, té la tasca de reestructurar la plantilla i millorar les finances del club. La possible venda de Vitor Roque s'alinea amb aquesta estratègia. Deco i Hansi Flick han de decidir si és millor mantenir Vitor Roque i donar-li més oportunitats o acceptar l'oferta del conjunt de la Serie A.

Vitor Roque xutant a porteria just abans de començar un partit

La Juventus ha mostrat un fort interès en Vitor Roque i està disposada a oferir 45 milions d'euros pel davanter. Aquesta oferta arriba en un moment crític per al Barça, que necessita generar ingressos i reduir la massa salarial. La venda de Vitor Roque podria proporcionar els fons necessaris i alliberar espai per a nous fitxatges.

Per a Vitor Roque, un trasllat a la Juventus li podria oferir l'oportunitat de jugar més i desenvolupar-se en un nou entorn. La Serie A és una lliga competitiva on el seu talent podria brillar. La falta de minuts i la competència a l'equip han complicat la seva situació.

L'oferta de la Juventus de Thiago Motta ofereix una sortida atractiva tant per a Vitor Roque com per al club. Sota la direcció de Deco i Hansi Flick, el Barça ha de prendre una decisió crucial sobre el destí de Vitor Roque. El pròxim període de transferències serà decisiu per a Vitor Roque.

Què farà el Barça amb Vitor Roque?

Si es concreta la venda de Vitor Roque, el Barça podria fer servir els fons per reforçar unes altres àrees de l'equip. Mentrestant, l'ariet podria trobar una nova oportunitat a Itàlia per demostrar el seu valor i continuar la seva carrera. Així i tot, se sap que Hansi Flick vol que faci la pretemporada abans de prendre una decisió.

Vitor Roque està en una situació difícil al Barça i se sent enganyat. La possible venda a la Juventus podria ser beneficiosa per a totes les parts, però no és el que volia el brasiler. La decisió final dependrà de l'avaluació de Deco i Hansi Flick i de la capacitat del Barça per trobar un equilibri entre el talent jove i les necessitats financeres.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: