Vinícius Júnior cridant amb la boca oberta i els braços aixecats
FUTBOL

Vinícius Júnior interessa a l'enemic n. 1 del Reial Madrid: Fitxatge per a 2025?

El brasiler podria veure com el seu protagonisme a l'onze es veu minvat per l'arribada de Kylian Mbappé

Al Reial Madrid de l'any que ve, Vinícius Júnior, Kylian Mbappé i Rodrygo estaran disponibles per a Carlo Ancelotti, que haurà de valorar com alinear-los. A més, a la banqueta tindrà Endrick i Joselu, i tots dos són dues alternatives en atac més que notables.

Davant d'aquest escenari, es comencen a plantejar nous problemes que puguin sorgir al nou vestidor blanc. Un d'ells és la possibilitat que Vinícius Júnior vegi com la seva etiqueta d'estrella passa a portar-la Kylian Mbappé. El brasiler ha aconseguit fins i tot imposar-se a la figura de Jude Bellingham malgrat el seu espectacular primer any de blanc.

Tot i això, no hi ha dubte que l'arribada de l'estrella del PSG podria canviar les coses. Un escenari que els grans d'Europa miren amb atenció, especialment per culpa de Vinícius Júnior. El '7' ha confessat el seu amor al Reial Madrid en infinitat d'ocasions, però una gran oferta i menys protagonisme podrien provocar la seva sortida.

Kylian Mbappé sospira amb Vinícius Júnior, que el mira sorprès amb la samarreta del Reial Madrid

Vinícius Júnior, temptat

Vinícius Júnior ha estat el jugador de la temporada i molts ja li atorguen la pròxima Pilota d'Or. Entre els candidats també s'han posicionat Jude Bellingham, Kylian Mbappé o Toni Kroos. És evident que el brasiler i el francès hauran de competir en tots els aspectes.

Aquest estiu, tots dos disputaran una competició important amb les seves seleccions (Eurocopa i Copa Amèrica) i la seva posició davant del guardó podria dependre dels seus papers. Podria desenvolupar-se una mena de competitivitat entre ells que s'extrapolaria a la seva convivència al Reial Madrid. Un perill per a Carlo Ancelotti.

Tenint present aquest fet, el PSG estaria pendent d'allò que passi amb Vinícius Júnior. I, sense pensar-ho gaire, el '7' blanc ja ha comunicat al PSG quina és la seva intenció de cara a la temporada que ve.

Vinícius Júnior amb la samarreta del Real Madird i l'escut del PSG al fons

Vinícius Júnior demana un any de marge

Segons la informació de RMC Sport, el PSG estaria pendent de qualsevol moviment de Vinícius Júnior per intentar arrabassar-lo al Reial Madrid. Ara bé, això no és tot.

En concret, Vinícius Júnior hauria demanat al PSG que esperi un any per valorar-ne el fitxatge. D'aquesta manera s'estaria cobrint les esquenes en cas que la relació amb Kylian Mbappé no es desenvolupi correctament. Luis Enrique, per part seva, estaria encantat.

Evidentment, el PSG no es rendirà tan fàcilment i esperarà Vinícius Júnior. Si Kylian Mbappé no encaixa bé al Reial Madrid, la seva sortida és possible i, aleshores, el PSG serà el seu destí gairebé assegurat. De moment, l'única realitat és que el '7' està encantat de vestir de blanc, ja que per a Carlo Ancelotti és el n. 1.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: