Vinícius Júnior en primer pla amb una imatge de Fermín López al fons

FUTBOL

Vinícius Júnior es burla obertament de Fermín López després del Clàssic

El Clàssic del futbol espanyol va tenir de tot: gols, emoció, polèmica… i tensió després del final a les xarxes social

El Reial Madrid es va endur el Clàssic per 3 a 2 contra el Barça en un duel èpic i molt marcat per les decisions arbitrals i el VAR. Els de Xavi Hernández es van posar per davant dues vegades, però no va ser suficient per contrarestar l'ofensiva dels de Carlo Ancleotti, que va introduir canvis i va sortir guanyador. És clar que Lucas Vázquez va ser determinant per al desenvolupament del partit amb el seu gol a passada de Vinícius Júnior i la seva posterior assistència per tancar la victòria.

Tot i això, Xavi Hernández també va estar força viu amb les substitucions i va estar a punt d'emportar-se el partit. Fermín López va aparèixer, un altre cop, a la segona meitat, i va anotar un nou gol contra el Reial Madrid per deixar clar que sempre està quan se'l necessita. Ara bé, el que no esperava l'andalús era que el seu gest després del gol pogués provocar les rialles de Vinícius Júnior.

Fermín López va anotar el momentani 1 a 2 per al Barça després d'una gran jugada de Lamine Yamal i ho va celebrar amb magnificència. Se'n va anar cap a una de les grades del Santiago Bernabéu, va pujar a una de les tanques de publicitat i va alçar els braços recordant a la celebració de Jude Bellingham. Un detall que Vinícius Júnior no va passar per alt i del qual es va voler fer ressò a les xarxes socials després de l'agònica victòria blanca.

Vinícius Júnior riu de Fermín López després del Clàssic

L'actitud de Vinícius Júnior no agrada a certs sectors del Reial Madrid i cada dia està més discutit per una part dels aficionats. El mític senyoriu del qual presumeixen a l'entitat blanca cada cop està més en dubte i el brasiler no fa més que avivar la flama. I és que ahir, després del Clàssic, i després de diverses polèmiques decisions del VAR que van ajudar la victòria blanca, es va burlar sense pudor de Fermín López.

Ho va fer a les xarxes socials, i amb una sola emoticona va ser suficient per provocar la ira dels aficionats del FC Barcelona. Sí, perquè sembla que a Vinícius Júnior li va fer molta gràcia la celebració de Fermín López i no va dubtar a comentar una publicació que el comparava amb Bellingham. "Ell creia que era Jude Bellingham", diu la publicació que mostra una foto de Fermín López i Bellingham celebrant, i a la qual el '7' respon amb una emoticona de riure.

Captura de pantalla d'un tweet sobre Fermín López amb la resposta de Vinícius Júnior

Sens dubte, Vinícius Júnior ha tornat a demostrar el motiu pel qual sol ser el centre de les crítiques dels oponents. Fermín López sempre ha mostrat una actitud envejable sobre el terreny de joc, però sembla que això no li importa al brasiler. El Reial Madrid es va endur el Clàssic, però la imatge de Vinícius Júnior, de nou, queda malmesa.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: