Marc-André Ter Stegen celebrant una acció amb el FC Barcelona
FUTBOL

Ter Stegen no calla després del Clàssic: 'és una autèntica vergonya'

El porter del Barça té clar que hi ha coses que no es poden permetre i així ho ha manifestat després del partit

Ter Stegen és un dels jugadors més importants del Barça i, alhora, dels que més rendeix. Avui ha fet un bon partit, com és habitual, però no ha aconseguit deixar la porteria a 0. El Reial Madrid ha guanyat amb un gol de Bellingham al 91, però això no ha estat el pitjor.

El Barça ha anat a totes durant els 90 minuts i en molts moments ha estat superior. Tot i així, els catalans no han aconseguit fer-se amb la victòria; però sí que podrien haver empatat sense un error de l'àrbitre. Acabat el partit, Ter Stegen ha declarat per als mitjans i no s'hi ha guardat, en absolut, el que pensa.

Ter Stegen ho deixa molt clar

Ter Stegen ha mostrat la seva indignació en acabar el partit amb una jugada molt polèmica. Ja no només és una mica del partit, això anirà a més i, probablement, LaLiga haurà de prendre mesures sobre això. Lamine Yamal ha donat un cop de taló després d'un córner i el porter del Reial Madrid, Andriy Lunin, l'ha tret de dins.

Segons diuen, la meta merenga estava tapant l'angle de la càmera de gol i, per tant, no se li ha pogut donar el gol al Barça. En acabar el partit, Ter Stegen ha dit això: "El que hem viscut avui davant el Reial Madrid és una autèntica vergonya. Em falten les paraules per descriure'l. La Lliga mou molts diners, però no es destina per regular el més important. És molt trist.".

Marc-André ter Stegen en primer pla amb la cara seriosa

En altres lligues com la Premier League, hi ha tecnologia punta que indica a l'àrbitre quan la pilota supera la línia de gol. En alguns casos, porten un rellotge que vibra quan hi ha una acció daquest tipus. Malauradament, LaLiga no compta amb aquestes novetats, i avui ha costat el partit al Barça.

El Barça surt perjudicat per culpa de l'àrbitre

Avui el Barça ha mostrat un gran nivell i ha competit durant els 90 minuts. Llastimosament, això no ha estat suficient; el gol no donat ha fet que els catalans perdin el partit. Ter Stegen, coneixedor de la situació, ha carregat contra LaLiga i no ha callat res.

Ter Stegen no sol enfadar-se ni recriminar res a ningú, però avui era el dia indicat per fer-ho. N'hi ha hagut d'altres com Xavi Hernández que han respost una cosa semblant. Ara com ara, no se sap gaire sobre el tema, però aviat hi haurà novetats.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: