Florian Wirtz amb la samarreta del Bayer Leverkusen al costat d'un escut del FC Barcelona

FUTBOL

El nen mimat de Xavi Hernández acosta el fitxatge de Florian Wirtz al Barça

El Barça continua mostrant interès a l'alemany i podria tenir preferència en cas que es produeixi una sortida

Des de fa anys, la junta directiva de Joan Laporta ha mostrat interès per aconseguir els serveis de Florian Wirtz. La jove perla alemanya és la sensació de la Bundesliga, amb el seu equip, el Bayer Leverkusen. L'equip dirigit per Xabi Alonso està fent un magnífic curs que els ha permès aconseguir el títol de lliga, amb el jove de 20 anys com a principal protagonista.

El gran exercici que realitza Florian Wirtz ha cridat l'atenció de diversos dels grans clubs d'Europa, que han mostrat interès a emprendre el seu fitxatge. Tant el Barça, el Manchester City, el Reial Madrid i el Bayern Múnic semblen ser els grans candidats a aconseguir els serveis de l'alemany.

El Barça troba la fórmula per fitxar Florian Wirtz

A l'actual temporada, Florian Wirtz s'ha consolidat com un talent generacional sota les ordres de Xabi Alonso. El tècnic basc ha aconseguit treure el millor partit a la plantilla i ha aconseguit portar al següent nivell el jove talent. L'alemany fins ara ha aconseguit sumar, 3156 minuts, repartits en 42 partits i ha estat capaç d'anotar 17 gols i repartir 18 assistències.

Florian Wirtz es llança de genolls a la gespa per celebrar un gol

Davant els seus bons números, sembla lògic que els millors clubs europeus estiguin interessats a aconseguir els seus serveis. Tot i això, tot sembla indicar que per al pròxim curs, el jugador seguirà formant part de la disciplina del Bayer Leverkusen. Això sí, el Barça pot haver trobat la manera d'avançar el fitxatge.

"Actualment, tot està pensat perquè Florian segueixi jugant a Leverkusen la temporada que ve", declarava el pare i agent del jugador fa uns mesos. La continuïtat de Xabi Alonso sembla haver jugat un paper clau perquè el jove talent alemany hagi decidit mantenir-se a Alemanya.

El Bayer Leverkusen s'interessa a Fermín López

El Barça, que ha mostrat interès a aconseguir els serveis del jugador, pot veure amb bons ulls que Florian Wirtz decideixi quedar-se un any més al Bayer Leverkusen. L'entitat culer ara mateix no podria fer front a l'elevat traspàs i, per tant, podria ser ben rebuda aquesta notícia per a la junta directiva de Joan Laporta. Tot i això, en els últims dies, s'ha rumorejat que el Bayer Leverkusen s'ha fixat en Fermín López.

Fermín López s?assenyala l?escut del FC Barcelona

Fermín López podria sortir de la disciplina catalana el pròxim estiu per acumular minuts amb més regularitat i l'equip alemany sembla interessat a aconseguir la cessió. El Barça podria accedir a deixar sortir l'andalús, sempre que li donin prioritat per aconseguir els serveis de Florian Wirtz.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: