Fotomuntatge d'Aitana Bonmatí i Alexia Putellas amb un camp de futbol de fons
FUTBOL

Les últimes paraules d'Alexia Putellas sobre Aitana Bonmatí que portaran cua

Alexia Putellas ha estat una de les convidades estrella en un programa de la televisió anglesa i ha parlat sobre la seva companya, Aitana Bonmatí

Alexia Putellas i Aitana Bonmatí són les dues millors jugadores de futbol del moment. S'ha parlat molt de la seva suposada mala relació. Una de les coses que va cridar molt l'atenció, va ser que quan Aitana Bonmatí va guanyar la Pilota d'Or, Alexia Putellas no la va felicitar públicament.

Ara, però, Alexia Putellas ha parlat de la seva companya. La centrecampista del F.C. Barcelona va participar en un programa de la televisió anglesa.

Els presentadors li van preguntar per Aitana Bonmatí i la seva resposta, va aclarir tots els dubtes sobre la relació de les futbolistes.

Les paraules d'Alexia Putellas sobre Aitana Bonmatí

Alexia Putellas va ser una de les convidades estrella en un espai de la televisió anglesa amb motiu de l'EA SPORTS FC 24 al Team of the year. D'aquesta manera, la catalana no va dubtar a elogiar Aitana Bonmatí. Aquestes van ser les seves paraules:

"És una molt bona jugadora. La intensitat del seu joc i com de clar veu les passades en el joc i la comprensió del joc és excepcional. Aitana és una jugadora increïble, el ritme de treball i la intensitat que posa al joc", va assegurar Alexia Putellas en directe.

"Crec que va tenir una gran temporada. M'agrada jugar com a migcampista, és bo jugar-hi i estar al costat d'aquestes jugadores, per descomptat", va afegir.

Davant d'aquestes declaracions, podríem afirmar que no hi ha mala relació entre totes dues. No obstant això, no hi té res a veure.

Evidentment, Alexia Putellas no parlarà malament de la seva companya en un mitjà de comunicació. I bé és cert que el terreny de joc no té res a veure amb el tracte personal.

Unes declaracions que portaran cua

Les darreres declaracions d'Alexia Putellas sobre Aitana Bonmatí portaran cua. En els últims mesos, cada vegada sonaven més forts els rumors sobre que les dues futbolistes no es portaven bé. De fet, alguns mitjans com En Blau, van assegurar que les blaugranes tenien problemes de gelosia.

I és que és ben cert que, moltes vegades, el silenci diu més que les paraules. Silenci que va protagonitzar Alexia Putellas després d'anunciar-se que Aitana Bonmatí era la guanyadora de l'esperada Pilota d'Or. Ara, aquestes últimes declaracions d'Alexia Putellas deixen tots aquests rumors en terra de ningú.