Muntatge de Florentino Pérez amb el president del Reial Madrid
FUTBOL

100 milions per un fitxatge millor que Kylian Mbappé: el Madrid activa la maquinària

Florentino Pérez podria deixar enrere l'estrella francesa, després de rebre tres menyspreus consecutius

El Reial Madrid continua sent portada a la premsa mundial, a causa del renaixement del fulletó sobre el fitxatge de Kylian Mbappé. Des de l'estiu de 2022, no han parat de sonar rumors que vinculaven el davanter francès amb el Reial Madrid.

Tot i això, finalment sempre es donava el cas que Kylian Mbappé deixava plantat el Reial Madrid per continuar vestint la samarreta del PSG.

Una situació que no agrada gens a Florentino Pérez i que, per això, va obligar la directiva madridista a anunciar que al gener havia de decidir el futur el francès.

Tanmateix, per ara el davanter del PSG només ha enviat evasives, deixant clar que el seu futur encara no està decidit. D'aquesta manera, deixaria la decisió per més endavant, cosa que ha fet que el Reial Madrid comenci a pensar unes altres opcions.

Erling Haaland torna a l'agenda blanca

El Reial Madrid té clar que no es pot refiar de la paraula de Kylian Mbappé. Després dels menyspreus els estius de 2022 i 2023, i el rebuig a la primera oferta que la cúpula blanca li hauria posat sobre la taula, sembla que el futur del francès al club blanc s'esvaeix.

Erling Haaland i Kylian Mbappé davant un escut del Reial Madrid
Erling Haaland, candidat a ser el substitut de Kylian Mbappé al Reial Madrid | Europa Press

Una situació que ha fet que la direcció esportiva del Reial Madrid comenci a treballar en la possible incorporació d'un altre jugador. Es tracta del davanter noruec del Manchester City, Erling Haaland. Un jugador que ja era a l'òrbita del Reial Madrid, però que amb el cas Kylian Mbappé s'havia esvaït.

Tot i això, en haver sortit a la llum que la clàusula de rescissió d'Erling Haaland ronda més aviat els 100 milions d'euros que els 200, Florentino Pérez hauria decidit activar la maquinària per iniciar els tràmits que permetin que el noruec signi per l'entitat madridista. Una notícia que posa en dubte la informació de Santiago Aouna, periodista de Footmercato.

“Mbappé té un acord amb el Reial Madrid”

Santiago Aouna va deixar clar en un tuit publicat la nit del 7 de gener que el Reial Madrid té un acord amb Kylian Mbappé.

No obstant això, fins ara només s'ha vist com el jugador francès ha intentat enviar evasives al club blanc. Una possibilitat és que el davanter estigui intentant pressionar el Reial Madrid per obtenir un contracte amb més incentiva econòmica.

Així i tot, el club blanc no està disposat a deixar-se tornar a enganyar i podria acudir al seu pla B: Fitxar Erling Haaland al mercat d'estiu.