Marc-André Ter Stegen celebrant una acció amb el FC Barcelona

FUTBOL

Ter Stegen, el salvador del Barça, rep una monstruosa oferta per anar-se'n a l'estiu

L'alemany és una de les peces fonamentals de l'equip, així que la venda és una cosa que, ara mateix, la directiva no contempla

És innegable que Ter Stegen és un dels jugadors més importants del Barça. La seva absència per una lesió d'esquena s'ha notat massa i ha reforçat l'opinió de la gent que ho vol a l'equip. Des de la tornada, la porteria està molt més protegida i s'ha vist als resultats.

Tot i que el suplent és molt bon porter, encara li queda per acostar-se al nivell de Ter Stegen. L'alemany és, amb Thibaut Courtois, el millor porter del món. Per desgràcia, el belga està lesionat; això deixa el culer com a primer a la llista.

Imatge de Joan Laporta amb el porter del FC Barcelona, Marc André Ter Stegen
Joan Laporta ha de confiar en el jugador | GTRES

A Ter Stegen li plouen les ofertes

Ter Stegen ha cridat l'atenció de molts equips des que és al Barça, però aquesta vegada és diferent. Achraf Ben Ayad, via Mundo Deportivo, ha assegurat recentment que l'alemany ha rebut una proposta directament des d'Aràbia Saudita. En condicions normals, ningú no donaria molta importància a una simple oferta de la qual no se sap gairebé res, però això és diferent.

Les propostes d'equips d'Aràbia Saudita sempre són de grans sumes, ja s'ha vist en casos com Neymar, Benzema o Cristiano Ronaldo. Per això, hi ha un gran nombre de gent que tem per una possible sortida del capità del Barça. Tot i així, encara és aviat per treure conclusions i cal confiar en el porter i el seu amor pel club.

El porter serà fidel

Tot i que l'oferta pot arribar a ser molt temptadora, Ter Stegen no ha donat motius perquè no s'hi confiï. El porter fa molts anys que és al club, exactament 10 anys, així que ningú no ho pot posar en dubte. Probablement, des del club estiguin tranquils, però tampoc no poden abaixar la guàrdia.

Amb el pas dels mesos, sabrem si aquesta opció continua vigent i de quina quantitat estem parlant. Ter Stegen té contracte fins al 2028, així que el Barça tindrà l'última paraula si s'arriben a entaular converses serioses. En uns mesos coneixerem més sobre la seva situació, però tot apunta que poden estar tranquils a Barcelona.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: