Ter Stegen amb la mirada desafiant i Frenkie de Jong al fons pensatiu mirant a un costat

FUTBOL

Ter Stegen, l'exemple que no vol seguir Frenkie de Jong i que frena els fitxatges

El porter alemany és considerat com un líder a seguir per la directiva i esperen que més jugadors el prenguin com a exemple

El FC Barcelona té com a obligació, de cara a la temporada que ve, rebaixar la massa salarial de la plantilla. Actualment, el club continua excedint el límit salarial de LaLiga, cosa que impossibilita fer fitxatges. Fins que Joan Laporta no solucioni el balanç, Javier Tebas no li permetrà gastar tots els diners rebuts.

És important recordar que el Barça es troba sobrepassat en el seu pressupost i sembla haver-hi consens a la directiva que es necessiten vendes urgentment. La previsió de la secretaria tècnica estima que el club necessitarà uns ingressos propers als 250 milions d'euros. Per arribar a aquestes xifres, és probable que s'hagin de produir com a mínim tres o quatre vendes.

Ter Stegen, un exemple a seguir fora i dins del camp

Per reduir costos, la directiva culer els últims anys ha demanat una rebaixa salarial a diversos jugadors. Alguns han accedit i han ajudat el club a fer incorporacions. El cas més clar és el de Ter Stegen, que tenia un sou elevat, però ho va fer per ajudar el club.

Ter Stegen els darrers anys s'ha guanyat el respecte de tota l'afició culer, no només pel seu alt nivell al terreny de joc, sinó també pel seu compromís amb l'entitat. A més, dins del vestidor, és considerat com un líder a seguir.

Joan Laporta vol que Frenkie de Jong segueixi el camí de Ter Stegen

A Joan Laporta li agradaria que Frenkie de Jong seguís el patró de Ter Stegen. Deco veu el jugador neerlandès com un membre molt important de la plantilla i li agradaria que es quedés.

No obstant això, un dels problemes més grans que té el Barça és el contracte de Frenkie de Jong. El jugador neerlandès actualment té el salari més elevat de tota la plantilla, cosa que impossibilita a la junta directiva fer fitxatges. Com que el rendiment del jugador no és decisiu, des del club pensen que, si no es rebaixa el sou, la seva continuïtat és inviable.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Això sí, des del club encara mantenen l'esperança que Frenkie de Jong accepti la proposta de renovació contractual amb una rebaixa substancial en el seu salari. Esperen que segueixi els passos de Ter Stegen l'estiu passat, quan va renovar abaixant-se el salari i ajudant l'economia del FC Barcelona. Un gest que diu molt del capità i que hauria de copiar Frenkie de Jong si vol fer història al Camp Nou.