Deco i Mason Greenwood cara a cara sobre un fons ple de fum color taronja

FUTBOL

Mason Greenwood s'esborra, només queden 3 candidats a la llista de fitxatges de Deco

Els catalans necessiten reforçar l'equip de cara a la temporada vinent i l'anglès era una de les opcions, però la situació ha canviat

Mason Greenwood ha estat, probablement, un dels possibles fitxatges favorits de Deco. L'equip té un problema evident amb el gol i el davanter podria haver estat la solució ideal. Avui era la prova de foc de l'anglès, que ha jugat contra el FC Barcelona.

Malauradament, les coses no han sortit com s'esperava i podria haver desencantat Deco. Els catalans han dominat totalment el partit. Durant el partit s'han vist coses que no s'esperaven i tots ens hem quedat desil·lusionats.

Muntatge de Deco primer pla
Deco ha de prendre una decisió | Europa Press

Mason Greenwood ha estat desaparegut

Els de Xavi Hernández han tingut el domini total del partit i el Getafe CF no ha pogut fer res. S'esperava que Mason Greenwood es carregués el seu equip a l'esquena, com ja ha fet altres vegades. En comptes d'això, l'extrem ha estat desaparegut i no hem pogut veure res del futbol.

Deco tenia Mason Greenwood a la llista de desitjos, però, segurament, les coses hagin canviat després de la trobada d'avui. Això deixa 3 jugadors a la llista de favorits: Ansu Fati, Mitoma i Joao Félix. Però si parlem de realitats, és difícil que el portuguès sigui una de les compres de Deco aquest estiu.

Ansu Fati i Mitoma són el més probable, ja que l'espanyol ja és dels catalans i el japonès en sortiria més barat. El traspàs de Mitoma seria d'uns 60 milions d'euros, així que Deco ha de vendre'n algun dels seus si es vol fer amb ell. Ansu Fati és l'opció més clara, ja que ara ha tornat de la lesió i està començant a recuperar nivell.

Per qui optarà Deco?

Una cosa és clara: Deco ha de fer alguna gran venda per poder fitxar i encaixar els pressupostos amb el Fair Play. És probable que venguin algun defensor, ja que n'hi ha més d'un que no està rendint de la manera que s'esperava. A més, els nous talents com Pau Cubarsí o Héctor Fort estan arribant molt fort i podrien prendre minuts als actuals titulars.

El cas de Mason Greenwood s'ha complicat, així que Deco haurà de mirar altres equips. Tot i que és veritat que un partit no defineix un jugador, era important que avui ho fes bé. Igualment, la seva arribada era molt difícil, ja que diversos mitjans han assegurat que l'extrem té un deute pendent a Old Trafford.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: