Arda Güler amb la mirada perduda sobre un fons verd i l'escut del Sevilla

FUTBOL

Arda Güler i una llegenda del Reial Madrid, els 2 fitxatges que agraden al Sevilla

El club sevillà vol formar un nou projecte i s'ha fixat en dos talents del club blanc

Arda Güler amb prou feines ha comptat amb molts minuts durant l'actual temporada. El turc va fitxar pel Reial Madrid l'estiu passat, procedent del Fenerbahçe, per un pagament de 20 milions d'euros més 10 en variables. El jove de 19 anys, que va arribar a la capital espanyola amb gran expectació, gairebé no ha tingut participació sota les ordres de Carlo Ancelotti.

La contribució d'Arda Güler al Reial Madrid ha estat limitada. Tot i haver generat expectatives durant la pretemporada, el jugador turc va patir una lesió de menisc que el va mantenir allunyat dels terrenys de joc durant diversos mesos. Després de la recuperació, va enfrontar diverses lesions musculars que van endarrerir el seu retorn, i no va poder disputar el primer partit oficial fins al 6 de gener, durant el matx de Copa contra l'Arandina.

El Reial Madrid, obert a deixar sortir Arda Güler

Tot i que Arda Güler ha mostrat estar en bon estat físic les últimes setmanes, Carlo Ancelotti no està tenint el jugador. El turc, fins ara, només ha participat en set partits i acumula un total de 98 minuts sobre el terreny de joc. L'italià s'ha mostrat diverses vegades molt content amb la feina que està fent el jove, però, tot i això, no li ofereix la possibilitat de mostrar-se sobre la gespa.

Arda Güler celebrant el seu gol a l'Estadi Santiago Bernabéu

Des del Reial Madrid no sembla que hi hagi preocupació pels pocs minuts que ha acumulat el jugador. Al club blanc encara mantenen una elevada confiança en el turc i el consideren una peça important per al futur de la plantilla. Tot i això, són conscients que l'actual curs no es pot repetir i que l'otomà ha de jugar amb regularitat.

El Sevilla s'interessa a Arda Güler i Raúl González Blanco

És per això que la directiva de Florentino Pérez està oberta a deixar sortir Arda Güler el pròxim estiu en qualitat de cedit. Són diversos els equips de LaLiga que han mostrat interès a aconseguir els serveis del turc; tanmateix, només un ho podrà fer.

En els últims dies, es rumoreja que és el Sevilla el que més interessat està a aconseguir la cessió d'Arda Güler. Des d'Andalusia, recentment s'ha especulat que la directiva sevillana estaria també valorant la incorporació de Raúl González Blanco com a entrenador per al pròxim curs. La continuïtat de Quique Sánchez Flores no està assegurada, i malgrat que està fent una gran feina, el seu lloc està en dubte.

Raúl González Blanco entrenant al Real Madrid Castilla

La directiva del Sevilla té la intenció de formar un nou projecte i semblen estar interessats que sigui Raúl González Blanco qui lideri la plantilla. En el cas que això passi, el Reial Madrid podria accedir que Arda Güler se'n vagi al conjunt sevillà, ja que així estarà amb un entrenador que pot donar confiança al jugador i amb això, minuts de forma regular.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: