Muntatge de Joan Laporta amb Robert Lewandowski
FUTBOL

Robert Lewandowski trenca els plans del Barça de cara al proper mercat de fitxatges

El davanter polonès no està quallant una gran temporada i els rumors sobre el seu futur augmenten a mesura que avancen les setmanes

Robert Lewandowski no està quallant el nivell esperat des que iniciés la temporada. A la seva segona campanya com a jugador del Barça, s'esperava que com a mínim el polonès oferís el mateix nivell que a la primera. Tot i això, el davanter no està oferint el seu registre de gols habituals i amb això, la plantilla està notant la falta d'efectivitat del veterà de 34 anys.

Que Robert Lewandowski no és el mateix des que tornés del mundial de Qatar és un fet. El davanter no està encertat de cara a porta i això està condicionant la resta dels seus companys, però també a ell mateix. Davant de la falta d'efectivitat, al davanter polonès se li nota que ha perdut confiança. Ara, perquè el '9' anoti un gol, necessita tenir 3 ocasions, quan abans a la primera que tenia l'endollava a dins.

Robert Lewandowski no convenç i els dubtes augmenten

Davant els problemes golejadors que està patint l'equip i, en particular, Robert Lewandowski, Joan Laporta ha necessitat tancar l'arribada de Vitor Roque. Tot i que la previsió per incorporar el brasiler era a l'estiu, la junta directiva ha optat per avançar la seva incorporació al mercat hivernal. Davant l'esperança que el brasiler aconsegueixi adaptar-se a la dinàmica culer, Joan Laporta hauria optat per donar sortida al davanter polonès.

Els últims rumors del mercat parlaven que Aràbia Saudita podia estar interessat en la contractació de Robert Lewandowski. L'aposta per crear una lliga competitiva sembla ferma i continuen amb la intenció d'emportar-se diverses estrelles del panorama europeu. Tot i això, la intenció del jugador no sembla ser la d'abandonar la Ciutat Comtal, almenys fins a finalitzar la temporada que ve.

Pini Zahavi trenca l'esperança de Joan Laporta

I és que, els darrers dies, l'agent de Robert Lewandowski ha estat a Barcelona i concretament reunit amb Deco i amb Joan Laporta. "És clar que es queda", va dir Pini Zahavi davant les preguntes que va rebre per diversos mitjans. Davant d'aquest context, el president culer s'haurà de conformar a mantenir a la plantilla el davanter polonès, malgrat la seva intenció de recuperar part de la inversió realitzada pel polonès.

Robert Lewandowski està decidit a continuar ampliant el seu currículum a Europa i, per tant, al FC Barcelona. Tot i que no està passant per un bon moment, s'espera que el jugador recuperi sensacions. L'equip necessita la millor versió del davanter, si a final de temporada el FC Barcelona vol tenir possibilitats d'aconseguir un títol.