Vitor Roque amb l'escut del FC Barcelona al fons
FUTBOL

La reunió entre Pini Zahavi i Laporta per als fitxatges deixa un assenyalat: Vitor Roque

La conversa que van tenir l?agent israelià i el president del Barça toca i molt les aspiracions del brasiler

Un dels assumptes que més cua ha portat els últims dies al Barça ha estat la reunió entre Pini Zahavi i Joan Laporta. L'agent de Robert Lewandowski va estar a la Ciutat Comtal per xerrar dimecres passat sobre molts temes . Un d'ells involucra el gran fitxatge del FC Barcelona per a l'any 2024, Vitor Roque.

El brasiler arriba com la gran esperança culer del futur en l'àmbit de gol, ja que així ho ha demostrat a l'Atlètic Paranaense. En 45 partits al seu darrer curs al Brasileirao, ha aconseguit fer 21 gols i 5 assistències, dades que confirmen la qualitat del carioca. Tot i això, l'última reunió del president del Barça podria deixar-lo en una mala situació .

Robert Lewandowski es queda al Barça

Segons diverses informacions, la reunió que van mantenir Pini Zahavi i Joan Laporta es va parlar del tema de Robert Lewandowski. El polonès no acaba del tot content amb l'arribada de Vitor Roque, ja que no volia competència en la seva mateixa posició. Per això, a més de la seva edat (35 anys), s'havia especulat amb una possible sortida.

No obstant això, durant el sopar entre el representant de Robert Lewandowski i Laporta, es va resoldre qualsevol mena de discussió sobre aquest tema. D'aquesta manera, Robert Lewandowski es quedaria al Barça per complir el seu contracte fins al final, que és la temporada 2025. Més enllà de qualsevol impacte que tingui el brasiler, el futur del polonès està assegurat el pròxim any i mig.

Robert Lewandowski celebrant un gol
Robert Lewandowski es quedarà al Barça | Europa Press

Davant d'aquesta certesa, Pini Zahavi sembla que va quedar convençut amb la idea que li va proposar Joan Laporta. De fet, a la sortida del restaurant, davant de les preguntes dels periodistes sobre el futur del polonès, l'israelià va llançar la resposta següent: "Per descomptat". Així, el representant deixava clara la continuïtat del seu representat.

Amb això, Robert Lewandowski continuarà sent una peça clau al Barça d'aquesta temporada que ve. Tot i els seus 35 anys (que se'n tornaran 36 l'any que ve), el cert és que el polonès continua sent decisiu i titular. A menys que Vitor Roque exploti com la propera gran estrella del Barça, el brasiler ho tindrà complicat per treure-li el lloc.

La prioritat de fitxar un mitjà, tema de conversa entre Zahavi i Laporta

L'altre gran tema que va sorgir a la conversa, segons diversos reportis, és el possible fitxatge d'un migcampista. El president Laporta va confirmar clarament dilluns passat 18 de desembre que la directiva farà tot el possible per fitxar un substitut per a Gavi. Si aconseguissin els 40 milions per la venda d'actius de Barça Vision, l'operació 'low cost' seria possible.

Joan Laporta i Gavi d'esquena l'un amb l'altre i mirant tots dos a càmera de perfil
Joan Laporta vol fitxar un mitjà que substitueixi Gavi | Europa Press

Tornant a la reunió entre Pini Zahavi i Joan Laporta, es van estar barrejant diversos noms damunt la taula. Un d'ells és el de Joshua Kimmich, però l'alemany no vol sortir del Bayern Munic el pròxim estiu. A més, el seu possible destí serà més la Premier League, per la qual cosa és més que probable que l'acabin descartant al gener.

Parlant de l'agent, té diversos noms interessants que podrien ocupar aquesta posició que busca el Barça. Un seria Gabri Veiga, qui podria arribar cedit del seu actual club, l'Al-Ahli, encara que és una mera especulació. Caldrà veure quins moviments fa el FC Barcelona i quina transcendència ha tingut aquesta reunió amb Pini Zahavi.