Carlo Ancelotti en primer pla amb cara de sorpresa i una ruleta al fons en blanc i negre
FUTBOL

Carlo Ancelotti presenta el seu fitxatge particular després de la lesió de David Alaba

El Reial Madrid medita fitxar un recanvi per a David Alaba a la defensa i el tècnic merengue té clar quin és el seu candidat ideal

Gener es preveu carregat als despatxos del Santiago Bernabéu. Mentre les baixes segueixen llastrant el Reial Madrid, especialment a la parcel·la defensiva, el club ja comença a buscar substituts. De fet, són diversos els noms que s'estan plantejant quan només falten uns dies perquè s'obri el mercat hivernal.

Primer va ser Eder Militao i ara ha tocat David Alaba. Tots dos han patit greus lesions al genoll que els han apartat dels terrenys de joc durant un llarg període de temps. Són dues baixes transcendentals per al Reial Madrid.

Per això, si els merengues volen lluitar pels títols al segon tram de temporada, saben que necessiten reforços. I no serveix qualsevol fitxatge, ha de ser un rendiment eficaç i immediat. Amb aquestes premisses, Carlo Ancelotti té clar quin seria el substitut ideal: Tchouameninga, l'home meitat Tchouameni, meitat Camavinga.

Aurélien Tchouaméni i Eduardo Camavinga davant de Carlo Ancelotti amb els braços creuats
Camavinga i Tchouameni | Canva Pro

Tchouameninga, l'invent de Carlo Ancelotti

Preguntat fa uns dies en roda de premsa pel substitut improvisat per a les properes jornades, Carlo Ancelotti ho va tenir clar: Tchouameninga. Això va respondre el tècnic merengue, al cap del qual van sorgir dues respostes a la pregunta del periodista: Tchouameni i Camavinga. Un peculiar lapsus.

És evident que un futbolista format amb les habilitats barrejades de tots dos seria un autèntic espectacle. Però, com que això no és possible, Carlo Ancelotti haurà d'escollir un dels dos per formar part de l'entramat defensiu. No seria la primera vegada que Tchouameni i Camavinga exerceixen a la defensa.

I, quan ho han fet, han complert amb escreix. Amb tot, els dos futbolistes francesos han esdevingut un tot en un per al Reial Madrid.

Tchouameni i Camavinga i la versatilitat com a idiosincràsia

Tot i que encara no han aconseguit assentar-se als onzes inicials de Carlo Ancelotti, la realitat és que el tècnic compta amb Tchouameni i Camavinga. Tots dos, la posició natural dels quals és la del centre del camp, han demostrat poder adaptar-se a qualsevol exigència del tècnic. Encara que això impliqui jugar en una demarcació diferent de la que estan acostumats.

Tchouameni va jugar a la posició de central a principis del mes d'octubre d'aquest 2023 en un partit contra l'Osasuna. En aquell duel, el Reial Madrid va vèncer amb solvència (4-0) i va deixar la porta a zero. El gal es va mostrar segur en un hàbitat a què no estava acostumat.

Camavinga , per la seva banda, disposa de molta més experiència a la parcel·la defensiva. Des de la seva arribada al Reial Madrid, ha disputat un total de 20 partits al lateral esquerre dels dibuixos de Carlo Ancelotti. D'aquesta manera, és també una factible solució per poder formar una solvent defensa en els propers partits.