Lucas Vázquez pensatiu a la banqueta amb la mà a la barbeta
FUTBOL

El relleu de Lucas Vázquez està decidit, fitxatge d'or al Brasil per al Reial Madrid

El conjunt blanc segueix amb la mentalitat posada a llarg termini i continua sondejant talents joves

El Reial Madrid no es rendeix a l'hora de trobar els joves més talentosos del planeta. Florentino Pérez continua treballant a les oficines de Chamartín per buscar les millors alternatives per al futur.

Una situació que deixa fora de l'equació Nacho Fernández i David Alaba, entre altres protagonistes. Tots dos resulten ser veterans per a un Reial Madrid que iniciarà el seu “pla renove” aquest estiu.

Davant aquest escenari, cal tenir present que el lateral dret està cobert per dos dels més veterans de la plantilla. Dani Carvajal ha demostrat tenir un físic fora del comú, tenint present els seus 32 anys. Mentre que Lucas Vázquez ocupa el lloc quan el '2' no està disponible.

Això sí, sembla que Florentino Pérez ja prepara una revolució en aquesta posició. Dani Carvajal i Lucas Vázquez encara rendeixen a gran nivell, però el president vol cobrir-se les espatlles i s'ha centrat en la nova promesa del Brasil per reforçar el lateral.

Pedro Lima, futur lateral dret del Reial Madrid

Pedro Lima és una de les promeses que està destacant al futbol brasiler. El seu bon paper a l'Sport Recife de la Primera Divisió brasilera hauria cridat l'atenció al Reial Madrid.

Pedro Lima aixecant els braços demostrant força amb la samarreta del Brasil

En concret, seria Florentino Pérez el més interessat a intentar aconseguir els seus serveis. Una situació que posaria contra les cordes un Lucas Vázquez que no para de fer mèrits per guanyar-se una renovació que no arriba.

D'aquesta manera, des de Chamartín estarien deixant entreveure que el seu pla no és mantenir jugadors, sinó fer nous fitxatges. Un escenari en què Pedro Lima podria guanyar punts per poder iniciar una nova aventura a Europa.

Ara com ara, amb 17 anys ja ha deixat centellejos de qualitat suficients per tenir diversos pretendents europeus. Tanmateix, no tots ells apostarien tan fort com Florentino Pérez, almenys de moment.

La Premier League, la Juventus i el PSG també volen Pedro Lima

Diversos clubs de la Premier League haurien mostrat molt d'interès a aconseguir els serveis de Pedro Lima. El defensa brasiler hauria deixat clar a Europa que pot competir a la perfecció gràcies al seu gran rendiment.

A més, el PSG i la Juventus de Torí estarien també a l'aguait d'un dels defenses més destacats del futbol brasiler. Cosa que posa contra les cordes un Florentino Pérez a qui la competència podria causar més d'un maldecap.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: