Lucas Vázquez celebrant amb els braços enlaire i la samarreta del Reial Madrid
FUTBOL

Blindatge a Lucas Vázquez, Florentino Pérez rebutja 2 ofertes i cancel·la un fitxatge

El president del Reial Madrid reconeix que els mèrits del suplent són suficients per renovar-lo un any més

Florentino Pérez sempre s'ha caracteritzat per ser un president molt conservador de cara a les renovacions. Ni tan sols amb llegendes com Sergio Ramos o Cristiano Ronaldo va afluixar la corda a l'hora de trencar la seva regla d'or.

Una premissa que parteix que a la filosofia del Reial Madrid per als protagonistes de més de 30 anys només existeix la renovació d'any rere any. Només amb Dani Carvajal s'hauria trencat aquesta regla que semblava irreprotxable dins de les oficines de Chamartín. Cosa que s'ha vist justificada amb el temps, tenint en compte el gran rendiment que ha ofert el madrileny des de la seva renovació.

Així i tot, la política del Reial Madrid pel que fa a les renovacions continua sent la mateixa de cara a l'estiu. Encara hi ha molts jugadors que no han complert el contracte, però que ho faran al juny d'aquest mateix any. Això fa que encara hi hagi moltes incògnites per aclarir respecte a la integració de la plantilla de Carlo Ancelotti .

Tot i això, Lucas Vázquez, amb 32 anys, s'ha guanyat renovar un any més. Florentino Pérez no vol que se'n vagi i ja ha rebutjat dues ofertes pel gallec, la primera dels Estats Units i la segona de l'Aràbia Saudita. I no només això, sinó que també ha cancel·lat el fitxatge que ocuparia el seu lloc.

Lucas Vázquez es guanya la renovació

Lucas Vázquez ha estat protagonista clar a la setmana fantàstica del Reial Madrid. El conjunt blanc ha deixat clar la seva hegemonia a Europa i a LaLiga derrotant Manchester City i FC Barcelona en una mateixa setmana.

Lucas Vázquez de rialles amb Jude Bellingham al mig d'un partit del Reial Madrid

D'aquesta manera, el Reial Madrid estaria de festa, igual que un Lucas Vázquez que ha deixat el seu segell en tots dos partits. Com a revulsiu davant el Manchester City va ser fonamental per suplir un Dani Carvajal a qui no li donaven les cames per a més. També va marcar un penal que va ser decisiu per al passi del Reial Madrid a les semifinals de la Champions League.

D'una altra banda, el gallec va aconseguir anotar un gol, fer una assistència i provocar el penal que va ser clau perquè el conjunt blanc guanyés davant el FC Barcelona. En aquest escenari, sembla que Florentino Pérez hauria decidit deixar clar al jugador abans d'hora que vol que continuï formant part del Reial Madrid.

Una situació que hauria generat que el Reial Madrid deixi enrere un dels laterals més demandats d'Europa. Un jugador de LaLiga que ha decidit deixar empremta gràcies a la gran temporada del Girona FC de Míchel.

Florentino Pérez rebutja Yan Couto

Florentino Pérez hauria pres una decisió més que crucial de cara al lateral dret. Els seus jugadors franquícia tenen tots dos 32 anys, encara que això no sembla impedir que el president blanc es decideix per tots dos.

D'aquesta manera, Florentino Pérez hauria deixat enrere la possibilitat de fitxar un Yan Couto que semblava cada cop més a prop. Caldrà veure si la situació canvia, però sembla que el gran rendiment de Lucas Vázquez serà premiat pel Reial Madrid.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: