Szymon Marciniak amb els jugadors del Bayern de Munic protestant

FUTBOL

Per què no va pujar al marcador el gol del Bayern Munic a l'últim minut?

El Reial Madrid passa a la final de la Champions després d'una jugada molt polèmica a l'últim segon de partit

El Reial Madrid pot aconseguir la quinzena Champions League després de superar el Bayern Munic amb molta polèmica. El partit, com no podia ser d'una altra manera, ha estat vibrant des del principi fins al final i ha tornat a tenir tints èpics. Els de Carlo Ancelotti perdien fins al minut 87, però Joselu s'ha vestit d'heroi amb un doblet per a la història.

Un cop més, el Santiago Bernabéu ha tornat a viure una nit inexplicable, però alhora ha estat a punt de convertir-se en malson. El Bayern Munic s'ha posat al davant al 68 després d'un gran gol d'Alphonso Davies i el pànic s'ha apoderat de l'estadi blanc. Tot i això, Carlo Ancelotti ha donat entrada a Joselu i, amb un doblet en tot just 5 minuts, ha apropat la final de la Champions League.

Això sí, al minut 90+13, el Bayern Munic ha estat molt a prop d'arruïnar-ho tot amb un gol completament legal, o almenys això semblava a primera vista. Una acció que ha aixecat molta crispació entre els jugadors de camp i la banqueta visitant, ja que l'error del col·legiat ha estat terrible.

La polèmica del Reial Madrid-Bayern de Munic

La veritat és que el partit ha estat carregat de polèmica des del principi. La tensió era més que evident i hi ha hagut moltes accions al límit que Szymon Marciniak, l'àrbitre del matx, no ha volgut assenyalar i ha deixat jugar. Però en la jugada més decisiva, el 103, l'ha pifiat.

El Bayern Munic perdia per 2 a 1 i necessitava un gol per anar a la pròrroga. Joshua Kimmich ha penjat una pilota a la desesperada i, després d'un mal rebuig de Mendy, l'esfèric ha quedat solt a l'àrea. En aquell moment, l'assistent ha aixecat la bandera assenyalant fora de joc i Marciniak ha xiulat immediatament en contra del criteri habitual, ja que no ha deixat acabar la jugada.

L'acció polèmica del Reial Madrid contra el Bayern Munic

Però el que no esperava Marciniak era que després de xiular, Muller guanyaria el duel amb Nacho i De Ligt dispararia de primeres al fons de la malla. Un gol que va quedar anul·lat just uns segons abans que la pilota entrés i que ha impedit l'ús del VAR, que hauria donat validesa al gol.