Florentino Pérez somrient i Joan Laporta al fons, davant un camp de futbol
FUTBOL

Rebutja el Barça per jugar al Reial Madrid: Florentino Pérez tanca el fitxatge

El Reial Madrid comença a concretar fitxatges essencials de cara al futur després de guanyar la partida al Barça

El comiat de Nacho Fernández del Reial Madrid ha causat tot un terratrèmol a la casa blanca. Tot i que Florentino Pérez ja coneixien la postura del seu capità, hi havia una esperança que canviés d'opinió. I és que Nacho ho ha estat tot per al Madrid, convertint-se en el gran exemple a seguir per tot jugador del planter blanc.

Els seus 24 anys de blanc i les seves 12 temporades al primer equip li han servit per assolir la història del futbol. D'aquesta manera, Nacho Fernández marxa després d'aconseguir 6 Champions League i 20 títols més amb la samarreta blanca.

Ara és el torn dels joves que somien vestir la samarreta del Reial Madrid i guanyar-se un lloc en la història. Un dels candidats per ocupar el seu lloc podria ser Leny Yoro, que cada cop és més a prop del Santiago Bernabéu després de rebutjar el Barça.

Florentino Pérez mirant a un costat amb Leny Yoro al fons

Leny Yoro tria el Reial Madrid

Només comunicar Nacho Fernández la seva marxa del Reial Madrid, a les oficines de Chamartín van començar a accelerar la recerca d'un central. Tot i això, sembla que per a Florentino Pérez, Leny Yoro ha de ser el substitut de Nacho.

Un jugador que ha demostrat al LOSC Lille un desplegament físic i una rapidesa ideals per al futbol actual. Per tot això, s'espera que Leny Yoro es converteixi en el nou Raphaël Varane del Reial Madrid.

Ara com ara, sembla que és qüestió de temps que finalment el LOSC Lille acabi cedint. El club francès demana 60 milions d'euros, però el Reial Madrid no vol pagar aquesta quantitat. En concret, Florentino Pérez hauria accedit a pujar l'oferta de 30 a 40 milions d'euros.

D'aquesta manera, Leny Yoro deixa enrere grans equips europeus com l'arxienemic del Reial Madrid: el Barça. Joan Laporta també tenia el central francès a la seva llista de desitjos, però tot apunta que finalment jugarà de blanc.

Leny Yoro deixa enrere el Barça

Florentino Pérez torna a fer de les seves per endur-se una nova perla per davant del Barça. Leny Yoro era a l'agenda culer, però la complicada situació econòmica que viuen els catalans han impedit qualsevol intent. Joan Laporta ha tingut a veure els bous des de la barrera, com ja li va passar amb Arda Güler.

Això sí, per a consol del Barça, Leny Yoro ha escollit el Reial Madrid per davant de tots. PSG i Bayern també el seguien de prop, i el mateix LOSC Lille no ho volia deixar sortir, però no tindrà més remei. Sense Nacho, Yoro pot ser el nou cap de la casa blanca.

➡️ FC Barcelona ➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: