Imatge del president del Real Madrid, Florentino Pérez, amb l'entrenador Carlo Ancelotti
FUTBOL

Florentino Pérez pagarà 20 milions per un fitxatge de 45: Carlo Ancelotti dona l'OK

José Ángel Sánchez s'avança perquè la resta d'equips europeus no arrabassin a la perla argentina

El Reial Madrid està avançant les últimes hores amb la planificació de la temporada que ve. S'acosta el juliol i des de les oficines de Chamartín ja comencen a concretar certes incorporacions. Una és la del jove defensa del LOSC Lilla, Leny Yoro.

Yoro apunta a ser el futur del centre de la defensa del Reial Madrid les pròximes temporades. Tot i això, sembla que encara s'ha de determinar quina serà la quantitat que pagarien per la jove perla francesa. Ara com ara, Florentino Pérez té clar que 40 milions d'euros és el preu màxim que pagarien, encara que el LOSC Lilla ha fixat el preu de sortida en 60 milions.

Així i tot, les pressions exercides pel club francès no haurien funcionat, cosa que ha fet que Leny Yoro decideixi no renovar. El seu contracte venç el 2025, així que si no signa, sortirà aquest estiu. D'aquesta manera, sembla que les pròximes setmanes Yoro vestirà de blanc.

Leny Yoro conduint la pilota en un partit amb el Lille

Ara bé, Florentino Pérez continuaria movent-se al mercat, i ja té gairebé tancat el fitxatge següent: el de la nova perla d'Argentina per només 20 milions.

Franco Mastantuono és més a prop del Reial Madrid

Franco Mastantuono és un dels noms que més s'estudien a les diferents juntes directives dels clubs europeus. Un jugador que ha demostrat amb 16 anys tenir una maduresa poc comuna.

L'exercici al seu club actual, River Plate, ha deixat clar a Europa que està més que preparat per assumir responsabilitats. En concret, durant els 17 partits amb la samarreta dels argentins, Franco Mastantuono ha destacat per sobre de la resta.

Franco Mastantuono posant amb la samarreta de River Plate amb una medalla penjada del coll

Per això, Florentino Pérez no ha volgut desaprofitar l'oportunitat d'aconseguir la nova joia del futbol argentí. I no només això, sinó que també l'ha aconseguit a un preu especial i l'ha tret a grans clubs com el Manchester City. Una altra jugada mestra del president blanc.

José Ángel Sánchez truca a Franco Mastantuono

La mà dreta de Florentino Pérez al Reial Madrid, José Ángel Sánchez, ha presentat la primera oferta a River Plate per Franco Mastantuono. River no pretenia deixar escapar el jove Franco Mastantuono per menys de 45 milions d'euros. No obstant això, el club blanc ofereix 20 'quilos' per desbloquejar l'operació ràpidament.

Segons sembla, José Ángel Sánchez ja ha arribat a un acord amb Franco Mastantuono en termes salarials, i aquest factor podria fer decantar la balança a favor del Reial Madrid. Carlo Ancelotti ja ha donat l'ok a l'operació i, encara que possiblement no podrà arribar fins als 18, Franco Mastantuono s'unirà a l'extensa llista de promeses que ha recol·lectat Florentino Pérez.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: