Imanol Alguacil amb la mirada perduda amb Florentino Pérez vestit de vestit
FUTBOL

La Reial Societat demana un fitxatge impossible a Florentino Pérez

Imanol Alguacil veuria amb bons ulls poder comptar amb la perla del Reial Madrid per a la temporada que ve

El Reial Madrid tindrà la temporada que ve una parcel·la ofensiva més que poblada. Les incorporacions de Kylian Mbappé i Endrick deixen Carlo Ancelotti amb el dilema de qui ha de ser titular a l'onze.

És cert que les set competicions que disputarà el Reial Madrid fan que el seu tècnic hagi de rotar si o sí. Tot i això, no serà fàcil dir-li a una estrella com Kylian Mbappé que no ocupi el lloc de titular.

Un fet que ja li va comunicar a Didier Deschamps, fent-ho públic abans del començament de l'Eurocopa en roda de premsa.

En aquesta compareixença, Kylian Mbappé deixava clar que no li importava el lloc que se li assignés, només li importava ser titular.

D'aquesta manera, Florentino Pérez podria optar per alleugerir la càrrega d'un Carlo Ancelotti que té una sobrepoblació a l'atac. Una de les opcions que es planteja per fer-ho és fer efectiva la cessió d' Arda Güler , un jugador que està causant sensació a Europa.

Arda Güler demostra el seu talent

Arda Güler ha demostrat al Reial Madrid que apunta a ser un dels millors jugadors d'Europa en un futur. La seva qualitat tècnica, capacitat de desbordament i el seu tracte exquisit cap a la pilota el fan idoni per liderar l'atac de qualsevol equip.

En el seu club actual, n'hi hauria hagut prou amb 440 minuts per poder signar 6 gols. Una dada demolidora que hauria despertat l'interès de molts clubs en la contractació.

Tot i això, Arda Güler no només hauria brillat amb el Reial Madrid. Dimarts passat, va demostrar amb la seva selecció que sembla tenir un guant a la bota, anotant un dels millors gols de la competició.

Arda Güler en primer pla amb l'escut del Reial Madrid al costat

El gol que va suposar el 2-1 de Turquia contra Geòrgia acabaria de despertar l'interès d'un dels millors clubs d'Espanya.

Es tracta d'una Reial Societat que estaria buscant una cessió semblant a la que ja van tenir amb Kubo i Martin Odegaard. Totes dues van ser molt beneficioses per als jugadors i el club i podria ser-ho també per a la correcta evolució del talent turc.

Imanol Alguacil demana a Arda Güler

La llegenda turca de la Reial Societat, Nihat Kahveci, no va dubtar a elogiar després del primer partit de la seva selecció Arda Güler. El futbolista va voler recalcar el gran talent i la sorprenent maduresa que presenta la jove perla del Reial Madrid.

Imanol Alguacil amb l'escut del Reial Madrid

Cosa que el tècnic de la Reial Societat, Imanol Alguacil, també pensa i, per això, hauria demanat a la seva directiva treballar en una possible cessió. Ara com ara, Florentino Pérez no tindria pensat cedir Arda Güler a cap club.

Tot i això, en tenir massa jugadors en l'atac podria canviar de semblar, per tal que el turc pugui progressar adequadament. Tot i així, la cessió d'Arda Güler per ara es planteja inviable des de les oficines de Chamartín.

➡️ Futbol

Més notícies: