Joan Laporta traient la llengua i un gran somriure
FUTBOL

Joan Laporta, 3 fitxatges confirmats en un dia: Dur cop del Barça al seu màxim rival

Joan Laporta tanca 3 fitxatges de cop i debilita el màxim rival del FC Barcelona

Joan Laporta, president del FC Barcelona, ha realitzat un moviment estratègic al mercat de fitxatges. Ha incorporat tres joves talents per a La Masía, enfortint així l'acadèmia del Barça i debilitant el seu màxim rival. Un cop que demostra la seva capacitat per gestionar el club i assegurar-ne el futur.

Joan Laporta ha estat clau en la transformació del FC Barcelona des de la pandèmia. En el segon mandat com a president s'ha enfocat a reestructurar l'equip i mantenir la competitivitat del club a nivell global. I tot això sense descuidar la malmesa economia del club català.

A més de buscar grans fitxatges, Joan Laporta està compromès amb el model de desenvolupament de joves talents a La Masía i vol potenciar-ho. Aquest enfocament és fonamental per assegurar que el Barça segueixi sent un referent al futbol mundial, però també per tornar a equilibrar els comptes.

Muntatge de Joan Laporta amb 'La Masia' de fons

La importància de La Masia

La Masia és el cor del FC Barcelona. Aquesta acadèmia ha produït jugadors llegendaris com Lionel Messi i Xavi Hernández, o més recentment Gavi o Lamine Yamal. En aquest sentit, Joan Laporta entén la necessitat d'enfortir el planter per mantenir la identitat i estil de joc únics del Barça.

I precisament per això, aquesta mateixa setmana, Joan Laporta ha tancat de cop tres fitxatges per a La Masia. I no són tres reforços normals, ja que el president ha atacat directament el rival més gran del Barça: el RCD Espanyol.

Els tres fitxatges de Joan Laporta al RCD Espanyol

Joan Laporta ha assegurat l'arribada de tres joves promeses del RCD Espanyol. Aquests són Xavier Miràngels, Unai Balmon i Pere Villacorta. Cadascun aporta habilitats úniques que enriquiran La Masia.

Xavier Miràngels és un talentós centrecampista ofensiu. És conegut per la seva creativitat i capacitat per generar oportunitats al camp, i aquest curs ha marcat 4 gols en 24 partits amb l'equip infantil del RCD Espanyol. La seva incorporació afegeix més dinamisme al filial del Barça i serà inclòs al cadet A directament.

Unai Balmon també actua com a migcampista i arribarà al Barça per jugar al cadet B. Joan Laporta ha rebut diversos informes que asseguren que el seu estil es pot adaptar al de La Masia i no ha dubtat. És un interior que dirigeix els seus companys sobre el terreny de joc i que té fusta de líder.

Per últim, Pere Villacorta és un central versàtil que pot actuar com a central o lateral. La seva habilitat per defensar i actuar en qualsevol posició de la defensa han afavorit el seu fitxatge, i també jugarà al cadet B.

Amb aquests tres fitxatges, Joan Laporta no només enforteix La Masía, sinó que també envia un missatge clar al RCD Espanyol. El Barça està decidit a assegurar el millor talent jove disponible.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: