Pere Romeu amb Aitana Bonmatí al fons celebrant sobre un fum blau i vermell
FUTBOL

Els 5 'fitxatges' de futur que ja ha lligat el Barça Femení

L'adéu de Giráldez no altera la política del Barça Femení, que assegura el futur amb 5 firmes molt importants

El Barça Femení segueix destacant al panorama mundial. La temporada actual ha estat espectacular, amb l'equip aixecant títols importants com ara la Lliga F i la Lliga de Campions.

Jugadores com Alexia Putellas han estat claus en aquests èxits, aportant el seu talent i lideratge al camp. Tot i això, el club també està mirant cap al futur, assegurant la continuïtat del seu èxit amb la renovació de joves promeses.

El paper de Joan Laporta a la planificació del Barça Femení

Joan Laporta, president del FC Barcelona, ha tingut un paper fonamental en la gestió i l'èxit de les noies. Sota el seu lideratge, el Barça Femení no només ha enfortit la plantilla amb estrelles de renom mundial, sinó que també ha reforçat el compromís amb el desenvolupament de La Masia. Aquest enfocament assegura que el club no només tingui èxit immediat sinó que també construeixi una base sòlida per al futur.

Joan Laporta aplaudeix amb una imatge del FC Barcelona Femení celebrant un gol al fons

Amb la sortida de Jonatan Giráldez, que ha estat una figura central al recent èxit de l'equip, el Barça està en un moment de transició. Tot i aquests canvis, el club està ben preparat per al futur, gràcies a les renovacions recents d'algunes de les seves jugadores més prometedores.

Pel Barça Femení, assegurar el futur a través de la renovació de joves talents és crucial. Aquestes jugadores no sols representen el futur de l'equip, sinó que també reflecteixen la filosofia del club de promoure talent des de dins.

5 renovacions clau per al futur del Barça Femení

El Barça Femení ha assegurat la renovació de quatre de les seves jugadores més prometedores com Alba Caño, Meri Muñoz, Ona Baradad i Maria Llorella. Però també d'Oscar Belis, el tècnic del filial. Joan Laporta no vol deixar cap detall a l'atzar.

Quatre dones posen en diferents situacions, dues amb samarretes esportives i dues signant documents en una oficina amb una bandera catalana de fons.

Alba Caño és una centrecampista que fa sis anys que és a les files del FC Barcelona i que s'ha guanyat la renovació a pols. Meri Muñoz, per part seva, seguirà defensant la porteria del filial culer i podrà alternar la seva presència amb el primer equip.

Ona Baradad, coneguda per la seva velocitat i habilitat en el driblatge, és una atacant que constantment posa en dificultats les defenses rivals. La capacitat per desbordar i crear oportunitats de gol és crucial per a l'atac del Barça. La renovació d'Ona assegura una constant amenaça ofensiva.

Finalment, Maria Llorella també ha renovat el contracte amb el Barça Femení i podrà continuar dominant els partits des del centre del camp.

Aquestes renovacions són un clar senyal que el Barça Femení està ben posicionat per mantenir el seu èxit en el futur. Les joves promeses renovades aporten talent i potencial que serà crucial per a l'equip els propers anys. Tot i la sortida de Jonatan Giráldez, el Barça Femení continua sent una força formidable, compromesa amb la construcció d'un futur brillant.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: