Raphinha en primer pla amb l'escut del Reial Madrid de fons
FUTBOL

Raphinha se la juga davant el nou fitxatge del Reial Madrid: Només en pot quedar un

El davanter del Barça vol la titularitat i està lluitant amb una blanc per aconseguir-la

Raphinha va començar la temporada al Barça com a extrem dret, però no va rendir com s'esperava. Es va lesionar i Lamine es va assentar a l''11' titular de Xavi Hernández, deixant el brasiler sense opcions. Per sort, l'entrenador el va reconvertir a extrem esquerre i ha signat un gran final de temporada.

La segona part de la temporada, Raphinha ha jugat d'interior i per la banda esquerra, tornant-se titular indiscutible. Extrems esquerres naturals s'han quedat a la banqueta sense poder treure el lloc al brasiler. Ara, està en una batalla constant amb el nou jugador del Reial Madrid.

Raphinha lluita per minuts amb el del Reial Madrid

Raphinha està a un gran nivell i això ha fet que vagi convocat amb la Selecció de Brasil. L'atac d'aquesta selecció està format per dos jugadors del Reial Madrid i un del Barça. Vinícius Júnior i Rodrygo són indiscutibles, però Raphinha està lluitant per la titularitat al trident.

Raphinha durant un partit amb el FC Barcelona mirant a un costat

Endrick , el nou fitxatge del Reial Madrid, està fent molt bones actuacions quan salta al camp i això genera dubtes. Ha marcat en 3 partits consecutius sent menor d'edat, igualant Pelé, l'únic a més d'ell que ha aconseguit aquest èxit. Molts mitjans brasilers apostaven pel del Madrid abans que per Raphinha per al partit d'ahir i es va especular molt.

Si Raphinha vol conservar el seu lloc a la Selecció de Brasil, no pot adormir-se; Endrick s'ho pot arrabassar en qualsevol moment. Veient que els altres dos merengues són indiscutibles, el blaugrana ha de continuar treballant. El jove talent aterrarà aviat a Espanya i ja no seran companys: s'enfrontaran cara a cara.

Endrick Felipe amb la samarreta del Reial Madrid posant de front

El cara a cara del Barça i el Reial Madrid amb les seleccions

El Barça i el Reial Madrid sempre estan competint, però això ha arribat fins al punt que es reflecteix fins i tot a les seleccions. Raphinha compta amb molta més experiència en el futbol d'elit i això juga a favor seu. Tot i així, no es pot relaxar; Endrick ve amb tot.

Fa poc, Endrick va donar la victòria al Brasil contra Mèxic amb una bona rematada de cap. Actuacions com aquesta són les que acosten, cada cop més, al nou fitxatge del Reial Madrid a la titularitat. És probable que durant la Copa Amèrica vegem que els davanters es van tornant.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: