Mikel Merino a primer pla amb l'escut del Barça i fum de fons
FUTBOL

Mikel Merino no es creu el seu fitxatge pel Barça: 'Em vac…'

Mikel Merino parla sense embuts del seu fitxatge pel Barça

Mikel Merino ha estat objecte de rumors intensos sobre un possible fitxatge pel Barça. Amb el club català buscant reforçar el seu centre del camp, l'espanyol ha estat un dels noms més esmentats al mercat. Així i tot, Mikel ha desmentit aquests rumors, assegurant que no té coneixement de cap negociació i que continua concentrat en el seu equip actual.

Amb la sortida de Sergio Busquets, l'equip necessita millorar, urgentment, la sortida de pilota. Mikel Merino ha estat assenyalat com un reemplaçament potencial a causa de la seva capacitat per controlar el joc i la seva versatilitat al centre del camp. El Barça està en procés de reestructuració sota la direcció del nou entrenador, Hansi Flick, i el director esportiu, Deco.

Mikel Merino parla clar

Durant les darreres setmanes, s'ha especulat molt sobre el possible fitxatge de Mikel Merino pel Barça. Els rumors han alimentat les esperances dels aficionats culers de veure el talentós futbolista vestint la samarreta del Barça la temporada que ve. Malauradament, però, les declaracions recents del mateix jugador han fet dubtar sobre la veracitat d'aquests informes.

Mikel Merino es porta la mà a la barbeta mentre pensa

En una entrevista recent, Mikel Merino va abordar directament els rumors sobre el possible traspàs al Barça. Va ser clar i directe quan va expressar la seva sorpresa davant aquestes informacions. "Si tinc una cosa clara és que, al llarg de la meva carrera, tota aquesta mena d'informacions, deixo que la gestioni el meu representant", va començar dient.

"No m'agrada sentir aquest tipus de coses, tret que siguin de veritat, serioses i en última instància. Els meus representants em respecten molt i, en un moment com és el de la Selecció, fins que no hi hagi res definitiu, no tindré notícies. Tot això que llegeixo a les xarxes socials o allò que comuniquen els meus companys, que són els que més em vacil·len, es queda aquí", va sentenciar.

Ara bé, Mikel Merino també va expressar el seu compromís amb la Reial Societat i el seu enfocament en el creixement de l'entitat basca. "Sempre he dit que qualsevol rumor o vinculació que hi hagi meva amb un altre equip, m'ho prenc com una cosa positiva al club on soc. Parla molt bé que hi hagi interès, que estigui fent bé les coses, que estic jugant a un bon nivell. Que soni significa que la Reial està fent bé les coses, és bo per al club, per al volum de creixement de la Reial Societat”, va sentenciar sense pensar.

El Barça ha de buscar una solució que no sigui Mikel Merino

Amb les declaracions de Mikel Merino, el Barça haurà de pensar en la seva estratègia de fitxatges. El club necessita reforçar la posició de pivot, però si el de l'entitat basca no està disponible, hauran de buscar alternatives. La pressió per trobar un reemplaçament adequat per a Sergio Busquets continua sent alta.

D'una altra banda, la Reial Societat es beneficia de mantenir un jugador clau com Mikel Merino a la seva plantilla. La seva influència al camp i el seu lideratge són vitals per a l'equip. La claredat amb què Merino ha abordat el tema podria proporcionar estabilitat a l'equip i permetre'ls centrar-se en els seus objectius.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: