Ferran Torres mirant cap a un costat amb Raphinha al fons mirant cap a l'altre costat

FUTBOL

Raphinha i Ferran Torres, amenaçats per un fitxatge gairebé impossible, més de 50 M€

La continuïtat dels dos davanters encara és en l'aire i es poden veure obligats a sortir si Joan Laporta du a terme la incorporació d'un jugador desitjat

S'espera que la plantilla del Barça per a la temporada que ve sigui molt diferent de l'actual. Els mals resultats obtinguts per l'equip no han estat els esperats, cosa que pot provocar que la directiva faci canvis significatius per al curs que ve. Hi ha diversos jugadors que no estan rendint al nivell esperat i, si aquesta situació persisteix fins al final de la temporada, les sortides podrien ser imminents.

El problema principal que experimenta la plantilla culer és la falta de solidesa defensiva. La fragilitat que mostra l'equip en situacions defensives fa que encaixi molts gols. Tot i que els registres anotadors no són gaire cridaners, ja que la plantilla no aconsegueix anotar més gols dels que encaixa, els resultats no són positius.

La directiva culer pensa en una revolució

Comparat amb la temporada passada, són molt pocs els jugadors que ofereixen un millor rendiment. Atès que la situació econòmica del club no ha millorat, s'espera que la directiva faci diverses vendes durant l'estiu que ve. L'entitat necessita equilibrar el balanç econòmic i espera rebre xifres elevades per les vendes esmentades.

Els principals candidats a abandonar el Barça el pròxim estiu són Frenkie de Jong, Andreas Christensen, Jules Koundé, Raphinha i Ferran Torres. Encara que la situació d'aquests jugadors és força diferent, són aquells que tenen millor mercat internacional i pels quals el club podria rebre grans ofertes.

Mitoma, l'objectiu del Barça per al pròxim mercat

En cas que hi hagi algunes d'aquestes vendes, s'espera que el Barça rebi més de 200 milions d'euros. Gran part d'aquests ingressos es destinaria a equilibrar els comptes del club, però una altra part es faria servir per reinvertir i millorar la plantilla. Un dels objectius sembla ser Mitoma, actual jugador del Brighton.

Des de fa uns quants mesos, s'ha estat especulant amb l'arribada del davanter asiàtic a la Ciutat Comtal. La directiva de Joan Laporta valora molt el jugador, que està tenint una gran temporada. A més de les seves habilitats futbolístiques, la secretaria tècnica considera la seva incorporació com a fitxatge estratègic.

L'arribada del japonès podria suposar un creixement al mercat asiàtic per al Barça. La junta directiva ha intentat diverses vegades posicionar-se en un mercat tan fort com el japonès. L'arribada de Mitoma no només milloraria la línia ofensiva, sinó que també aportaria un valor important a la marca culer.

Tot i això, al Brighton en són conscients i com a mínim demanarien 50 milions d'euros per al seu traspàs. Si es concreta l'arribada del japonès, tant Ferran Torres com Raphinha podrien deixar el Barça l'estiu que ve.