Joan Laporta en primer pla amb un micròfon a prop de la boca amb Lionel Messi al fons

FUTBOL

Leo Messi es venja de Joan Laporta i li fitxa el seu nou Sergio Busquets: ja confirmat

El crack argentí està liderant el nou projecte esportiu de l'Inter Miami i ha tancat un sorprenent fitxatge que el president del Barça, Joan Laporta, també tenia sota el radar

La relació entre l'astre argentí Leo Messi i el president del Barça, Joan Laporta, continua sent distant per no dir inexistent. El president del club va temptejar el possible retorn del '10' l'estiu passat, però la seva arribada no es va donar mai i Messi ho va interpretar com una altra falta de respecte cap a la seva persona. Ara Leo Messi gaudeix de Miami i, juntament amb diversos exfutbolistes del Barça, intenta construir un projecte esportiu a l'Inter Miami, club del qual és accionista.

I, per això, s'ha encarregat de tancar el fitxatge d'una perla argentina sota el radar del Barça de Joan Laporta. A Argentina consideren que està cridat a ser el futur pivot defensiu de la selecció, ocupant un rol similar al que desenvolupava Sergio Busquets a la ciutat comtal. Laporta, Xavi Hernández i Deco somiaven incorporar aquest futbolista, però Leo Messi s'ha pres seriosament la negociació i ja ha confirmat la seva venjança més gran contra el Barça.

Romeu ha estat un dels grans fracassos de Joan Laporta i, per tant, el president del Barça havia posat fil a l'agulla per trobar una solució efectiva. Xavi Hernández ja va provar d'ubicar al pivot defensiu el central Andreas Christensen, però Joan Laporta tenia una alternativa millor que ara ha desaparegut després de l'aparició de Leo Messi.

El Barça de Joan Laporta no compta amb Oriol Romeu: fins i tot Andreas Christensen li passa per davant

El migcampista d'Ulldecona, format a la Masia blaugrana, va començar la temporada amb molta força però l'ha anat perdent. En part per la manca de confiança, que ha arribat per la influència de les crítiques en relació amb el seu rendiment. Romeu és un gran jugador i és un pivot que està més que preparat per exercir al 98% d'equips de la Lliga, però el Barça és un club diferent.

Durant aquests primers mesos ha quedat demostrat que el rol de Sergio Busquets no és assumible per qualsevol. És per aquest motiu que el Barça, sempre que la situació econòmica ho permeti, ja pensa a donar sortida a Oriol Romeu. El seu futur és incert, però és evident que, amb la recuperació de Frenkie de Jong, Xavi Hernández encara hi comptarà menys.

A més, Xavi Hernández ha fet un pas endavant i ja va provar d'ubicar el danès Andreas Christensen en la posició que, fa alguns mesos, ocupava el migcampista català Oriol Romeu. Va ser durant un duel de Lliga que va servir per veure, per segona vegada, aquell doble pivot format per Frenkie de Jong i el danès. Un detall significatiu que indica que el Barça de Joan Laporta no ha estat hàbil a la recerca d'un substitut per a Sergio Busquets, que ha deixat una empremta pràcticament inesborrable.

I just quan el president, Joan Laporta, havia trobat la clau, ha aparegut a l'escena l'argentí Leo Messi, que li ha pres el fitxatge d'una perla. Un migcentre defensiu cridat a ser troncal a la selecció argentina de Scaloni i que, si res no es torça, ho té tot per ser el Sergio Busquets de present i futur.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Leo Messi es venja de Joan Laporta i li fitxa el seu nou Sergio Busquets: fitxatge confirmat

Leo Messi juga a l'Inter Miami i, a més, també és un dels accionistes del conjunt nord-americà. Això implica que, a més de contribuir sobre la gespa, l'astre argentí també hi participa i 'treballa' perquè l'equip creixi en una MLS que està en auge. En aquest sentit, el club que entrena el Tata Martino té molta feina, ja que la plantilla del seu primer equip està molt descompensada i necessita talent més enllà de Leo Messi.

I, per tot això, Messi ha liderat la incorporació del jove migcampista argentí Federico Redondo (21 anys, Madrid). Fill de l'exfutbolista Fernando Redondo, Federico és un centrecampista total que, malgrat la seva curta edat, ja està brillant a Argentinos Juniors, de la Pimera Divisió argentina. Messi considera que és un futbolista de molt present i futur i, per aquest mateix motiu, l'Inter Miami pagarà una xifra propera als 8M€ pel seu nou Sergio Busquets.

Un fitxatge que Leo Messi prendrà al Barça de Joan Laporta, que somiava aconseguir els serveis d'un futbolista argentí cridat a estar entre els més grans. És la primera de les venjances de Leo Messi, que somiava tornar a jugar al Barça i que ara treballa per construir-se un futur a Miami.