Imatge d´una pilota de futbol en blanc i negre amb un llaç en forma de dol
FUTBOL

Mor un futbolista de 34 anys en ple partit després de l'impacte d'un llamp

La tragèdia s'ha apoderat del món del futbol després d'aquest estrany succés que ha costat la vida a un futbolista

El món del futbol no deixa de sorprendre'ns. Hem vist de tot als terrenys de joc, però potser mai no s'havia vist el que ha passat aquest cap de setmana a Indonèsia. I és que durant el partit disputat pels Football Boots Indonesia Subang, Septian Raharja, un futbolista de 34 anys, va perdre la vida inesperadament després de ser impactat per un llamp.

Sí, el 10 de febrer passat, l'Estadi Siliwangi de la ciutat de Bandung va viure una de les tardes més nefastes. I és que, quan només havien transcorregut 15 minuts de la segona meitat, un llamp va caure del cel amb tan mala sort que va impactar en Septian Raharja. Ràpidament els seus companys i rivals van intentar auxiliar el jove, però la intensitat del cop va ser tan gran que no es va poder fer res per salvar la seva vida.

Septian Raharja mor amb només 34 anys

Estem "acostumats" a presenciar tota mena de desgràcies als camps de futbol. Des de lesions a baralles, passant per esvaïments. Tot i això, que un llamp caigui en ple partit és una de les coses que ningú podia imaginar.

El vídeo del moment va córrer com la pólvora a les xarxes socials, i els missatges d'ànim a la família del mort, al club i als seus companys no van trigar a arribar. Sens dubte, la dramàtica mort de Septian Raharja demostra, una vegada més, que la desgràcia pot arribar en qualsevol moment, fins i tot enmig d'un partit de futbol.

De fet, segons han informat diversos mitjans a Indonèsia, el partit transcorria amb total normalitat. Era un dia calorós i amb alguns núvols, però només començar la segona part va caure un llamp al centre del camp que ho va canviar tot. Septian Raharja va perdre la vida a l'instant i ara tots ploren la seva mort, ja que se n'ha anat mentre gaudia de la seva gran passió: el futbol.