Marc Guiu en primer pla amb un gran somriure sobre un fons ple de fum blau i vermell
FUTBOL

Doble fitxatge de Marc Guiu! Del Barça al Chelsea i de tornada a LaLiga

El davanter català podria tornar a Espanya si finalment es concreta el fitxatge pel club londinenc

El planter del FC Barcelona, conegut mundialment com la Masia, és una font inesgotable de talents que regularment sorgeixen per brillar al primer equip o en altres grans clubs europeus. En aquesta ocasió, el jove Marc Guiu n'és el nom propi.

Marc Guiu, un dels davanters més prometedors del Barça, ha decidit fer un pas endavant en la seva carrera professional i signar amb el Chelsea. El fitxatge encara no s'ha fet oficial, però ho serà els pròxims dies gràcies a una monstruosa oferta econòmica del club londinenc.

Per part seva, Joan Laporta, va intentar fins a l'últim moment evitar la seva sortida, però finalment no va poder competir amb l'oferta econòmica del Chelsea. Marc Guiu ha decidit provar sort a la Premier League per continuar creixent i ara li toca lluitar per un lloc a la plantilla. Sí, perquè tot i que serà un dels fitxatges de l'estiu, el més probable és que el Chelsea el cedeixi a un equip de LaLiga que hi ha mostrat interès.

Marc Guiu celebra un gol amb la mà aixecada

Marc Guiu se'n va del Barça, però no al Chelsea

La sortida de Marc Guiu del Barça representa una pèrdua significativa per al club català, que sempre ha confiat en el desenvolupament de les seves joves promeses per nodrir el primer equip. Ara bé, la realitat econòmica i l'atractiva proposta del Chelsea han resultat determinants en la decisió del jugador.

Tanmateix, Marc Guiu tindrà molt complicat fer-se lloc al Chelsea i tenir minuts de qualitat. Per tant, conscient de la dificultat del seu nou repte, el '9' acceptaria una cessió a LaLiga per continuar creixent, i aquí és on entra en escena el Sevilla. El club sevillà, sempre atent a les oportunitats del mercat, ha mostrat un gran interès a obtenir la cessió de Marc Guiu.

Al Sevilla, Marc Guiu tindria l'oportunitat de disputar més minuts i demostrar la seva vàlua en una lliga que ja coneix, cosa que en facilitaria molt l'adaptació i el desenvolupament. L'interès del Sevilla no és casualitat, ja que el club andalús busca reforçar la línia ofensiva amb joves promeses que puguin aportar frescor i dinamisme a l'equip.

Marc Guiu podria tornar a LaLiga amb el Sevilla

El moviment de Marc Guiu, encara que sorprenent, segueix una tendència recent de joves talents que busquen consolidar-se a través d'experiències a diferents lligues. En aquest cas, tindria l'oportunitat de millorar el seu nivell al Sevilla amb la mira posada a tornar al Chelsea.

Per tant, podem dir que l'impacte d'aquest doble fitxatge no només se sent al Barça i al Chelsea, sinó també a LaLiga. Per al Sevilla, l'arribada de Marc Guiu representaria una aposta pel futur. És un ariet amb potencial per marcar diferències i que es podria adaptar ràpidament a l'esquema de l'equip.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: